torsdag, januar 23, 2020
Meninger Fri abort til fosteret er 24 uker? Denne moren...

Fri abort til fosteret er 24 uker? Denne moren mistet sin 11 uker gamle gutt og har et sterkt budskap

-

Den siste tiden har selvbestemt abort vært et hett diskutert tema i sosiale medier. Ikke så rart ettersom lederen for Unge Venstre, Sondre Hansmark, kom med forslag om å tillate fri abort til fosteret er 24 uker.

– Vi mener vi må sette et fosters moralske verdi til når det kan begynne å føle – når de kan føle smerte, ubehag, behag. Der mener vi at vi må sette grensen for når vi skal ha grense for abort, sa lederen for Unge Venstre, Sondre Hansmark, til NRK.

Diskusjonen har mildt sagt rast på nettet etter forslaget til Hansmark. Svært mange mennesker opplever dessverre å ufrivillig abortere. En av dem er Tiffany Burns.

Hun mistet barnet sitt 11 uker ut i svangerskapet. I etterkant delte hun et tankevekkende innlegg på Facebook, skriver lifesitenews

Tiffany Burns var allerede mor til to gutter da hun etter en 11 uker lang graviditet ble mor til denne lille krabaten.

Seks måneder etter den traumatiske opplevelsen valgte å dele et bilde av det lille fosteret på Facebook, hvor tusenvis av mennesker har lest hennes hjerteskjærende oppslag som inneholder et klart budskap.

Tiffany skriver: 

«Dette er min hånd. Jeg holder min søte baby, Ezekiel. Jeg bragte han til verden den 20 januar. Hans hjerte stoppet etter 11 uker og to dager. Han hadde hjerteslag. En så søt lyd.» 

Foto: Facebook
Foto: Facebook

«Han hadde et liv! Han var ikke bare en klump. Han var ikke en klump med celler. Han var formet. Perfekt. Studer detaljene. Hans søte fingre. Tærne. Jeg er velsignet over å være hans mor.»

Det er noe å tenke på. Denne gutten var 11 uker. Et foster på 23 uker er ytterligere utviklet. Er du i mot forlaget om fri abort til fosteret er 24 uker? Trykk å si fall på deleknappen og si din mening!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...

Den blinde jenta ble bedt om å fjerne hunden sin fra bussen. Mente førerhunder ikke kunne være svarte

Megan Taylor (22) fra Merseyside i England har vært blind siden hun skadet hodet sitt i en ulykke som 15-åring. Heldigvis får hun god...