fredag, januar 24, 2020
Historier fra livet Gutten ble født uten armer og bein. Moren ville...

Gutten ble født uten armer og bein. Moren ville derfor ikke vite av han, men se på han i dag!

-

Gabe Adams ble født i Brasil. Han fikk ikke noe lykkelig start på livet sitt. Lille Gabe ble født uten armer og bein, noe som gjorde at moren ikke ville ha noe med han å gjøre. Gutten ble forlatt på et barnehjem.

Janelle Adams, en mamma fra Utah, USA, hørte om Gabe på den lokale matbutikken. Hun sa til seg selv at hun kunne adoptert gutten på flekken, og det var akkurat det hun gjorde.

Ikke lenge etter hadde Janelle og hennes ektemann Ron ordnet alt med adopsjonen. De hentet Gabe på flyplassen og tok han med hjem. Til tross for sine utfordringer har Gabes foreldre lært han å alltid tro på seg selv, og være selvstendig.

Gutten har ikke fått spesialbehandling, han har blitt oppdratt og behandlet akkurat som andre barn. Det har virkelig gitt resultater. I dag er Gabe en selvstendig gutt som klarer alt på egenhånd.

Det har gått 17 år siden Gabe ble adoptert. Denne historien er så varm og inspirerende at den virkelig kan gi håp til mange mennesker der ute.

Uansett om du har et handicap, dårlige forutsetninger eller tøffe tider; aldri mist troen på deg selv! Du kan klare alt du vil, bare se på denne karen! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...