Hjem Familie Gutten gikk på skoleballet i et langt skjørt og en jakke med paljetter: «Vær den du vil være»

Gutten gikk på skoleballet i et langt skjørt og en jakke med paljetter: «Vær den du vil være»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

– Aksepter barna dine og støtt dem, og du vil se deres beste side forteller moren til 16-år gamle Korben.

Å realisere drømmene sine og endelig føle seg komfortabel med seg selv, i tillegg til å bli akseptert av foreldrene og vennene sine, er sannsynligvis en av de vakreste følelsene i verden. Alle fortjener å føle seg elsket på denne måten.

Korben , en 16 år gammel gutt, var heldig som fikk denne støtten og moren hans delte nylig stolte bilder som tydelig viser hans utrolige glede. Den unge mannen hadde allerede i en alder av 12 uttrykt ønske om at når han skulle på skoleball ville han gå i kjole og dermed uttrykt sin feminine side. To år senere har ønsket hans endelig gått i oppfyllelse.

Bildene av Korben med den røde ballkjolen har blitt delt så mange ganger på sosiale medier at folk til og med kjenner ham igjen på gata hvor han møter kommentarer som:

– Du er fyren i den røde kjolen, ikke sant? Du er fantastisk!

Korben ville bare være seg selv og moren hans støttet ham 100% da han ba henne om å få bruke en lang kjole på skoleballet. Hun sa ja og gutten fikk på ballet iført en rød smokingjakke helt dekket av paljetter og et langt skjørt i samme stil.

Nina Green, moren hans, var virkelig stolt over å se sønnen forbli tro mot sine prinsipper og mot seg selv:

– Jeg er så utrolig stolt av ham fordi han er ærlig mot seg selv og for aksepten han har fått fra hele skolen … .det er utrolig, skriver hun på Twitter.

Budskapet er klart: vær den du vil være. Et sterkt budskap som ble mottatt med stor entusiasme av alle skolekameratene.

– Så snart han gikk ut av bilen begynte alle å juble og jeg gråt, sier moren fornøyd og fortsetter:

– Noen av lærerne gråt, fordi han hadde realisert drømmen sin, det var det han ville bli. Alle var veldig støttende. og klassekameratene hans var utrolige. Hvis «du lar barna dine være den de er, vil du se de beste sidene deres», avslutter moren.

Det som virkelig gjør en forskjell i livene til alle mennesker er når vi føler oss akseptert. Og moren til denne gutten har et godt råd til alle andre som måtte lure på om man skal akseptere barna for den de er.

– Det er mennesker i verden som fortsatt ikke forstår, men følelsen av aksept er utrolig sterk og ingenting slår den. Jeg er så glad for hans skyld. Jeg håper virkelig denne historien hjelper andre til å bli mer akseptert, at det får foreldre til å føle seg trygge ved at de ikke er alene, at de kan hylle barna sine og at ungdom vet at det er så mange gutter og jenter som er akkurat som dem hvis de trenger det. Du må akseptere barna dine for hva de er, skriver hun.

Vi er veldig glade for denne guttens skyld, og vi håper hele verden skjønner hvor unødvendig det er med fordommer angående kjønn og seksuell legning.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com