mandag, november 23, 2020

Gutten havnet på sykehus etter Tik Tok-challenge. Nå advarer moren mot denne leken

Mest lest nå

Flere millioner har sett den blide bussjåføren fra Bergen

Bussjåfør Rob «NorwayRob» Scott er verdensstjerne på videoappen TikTok. Med millioner av visninger på videoene sine, er Rob kanskje en...

Det går stadig ulike leker og utfordringer, såkalte challenges i sosiale medier. I disse tider går det et utfordring som kan være direkte farlig. Det fikk denne moren erfare.

Utfordringen går ut på at to personer plasserer en tredje, uvitende person mellom seg, og får vedkommende til å plassere hendene bak nakken. Så skal alle tre hoppe på likt. Man teller ned, og når personen i midten hopper, sparker de to andre beina under vedkommende, slik at personen faller på ryggen.

Foto: Valerie Hodson / Facebook


Den fortvilte moren, Valerie Hodson, skriver på Facebook:

«Onsdag ble min sønn spurt om han ville være med på en hoppekonkurranse med sine to venner. Da han hoppet opp, sparket begge guttene han så hardt de kunne, slik at beina hans fløy fremover.»

Mistet bevisstheten

Moren fortsetter å fortelle hva som skjedde:

«Han landet hardt rett på ryggen og hodet. Da han strevde med å komme seg opp, mistet han bevisstheten. Han falt fremover på ansiktet. Mens skolepersonalet løp bort til han, stod de to guttene og lo mens hans stive, bevisstløse kropp lå på asfalten.»

Gutten ble kjørt til legevakten, og der fant de ut at han hadde pådratt seg en hodeskade. Han måtte også sy flere sting i ansiktet, han hadde flere sår inne i munnen og fortennene var løse.

Foto: Valerie Hodson / Facebook

Vil advare andre

Nå har moren lagt ut bilder av sønnen på Facebook for å advare andre mot denne trenden.

«Dette er tydeligvis en viral trend som går på Tik Tok. Målet er å få likes i sosiale medier», skriver moren.

«Guttene i dette tilfellet, var noen sønnen min hadde kjent en god stund, så han hadde all grunn til å stole på dem. Hele poenget med spøken er å få en uvitende person til å hoppe, for så å sparke personen for å se hvor hardt vedkommende lander», skriver den fortvilte moren videre.

Her kan du se en video av hvordan denne utfordringen fungerer. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter