torsdag, februar 20, 2020
Familie Gutten havnet på sykehus etter Tik Tok-challenge. Nå advarer...

Gutten havnet på sykehus etter Tik Tok-challenge. Nå advarer moren mot denne leken

-

Det går stadig ulike leker og utfordringer, såkalte challenges i sosiale medier. I disse tider går det et utfordring som kan være direkte farlig. Det fikk denne moren erfare.

Utfordringen går ut på at to personer plasserer en tredje, uvitende person mellom seg, og får vedkommende til å plassere hendene bak nakken. Så skal alle tre hoppe på likt. Man teller ned, og når personen i midten hopper, sparker de to andre beina under vedkommende, slik at personen faller på ryggen.

Foto: Valerie Hodson / Facebook

Den fortvilte moren, Valerie Hodson, skriver på Facebook:

«Onsdag ble min sønn spurt om han ville være med på en hoppekonkurranse med sine to venner. Da han hoppet opp, sparket begge guttene han så hardt de kunne, slik at beina hans fløy fremover.»

Mistet bevisstheten

Moren fortsetter å fortelle hva som skjedde:

«Han landet hardt rett på ryggen og hodet. Da han strevde med å komme seg opp, mistet han bevisstheten. Han falt fremover på ansiktet. Mens skolepersonalet løp bort til han, stod de to guttene og lo mens hans stive, bevisstløse kropp lå på asfalten.»

Gutten ble kjørt til legevakten, og der fant de ut at han hadde pådratt seg en hodeskade. Han måtte også sy flere sting i ansiktet, han hadde flere sår inne i munnen og fortennene var løse.

Foto: Valerie Hodson / Facebook

Vil advare andre

Nå har moren lagt ut bilder av sønnen på Facebook for å advare andre mot denne trenden.

«Dette er tydeligvis en viral trend som går på Tik Tok. Målet er å få likes i sosiale medier», skriver moren.

«Guttene i dette tilfellet, var noen sønnen min hadde kjent en god stund, så han hadde all grunn til å stole på dem. Hele poenget med spøken er å få en uvitende person til å hoppe, for så å sparke personen for å se hvor hardt vedkommende lander», skriver den fortvilte moren videre.

Her kan du se en video av hvordan denne utfordringen fungerer. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...