onsdag, mai 19, 2021

Gutten kaster seg i elven for å redde rådyrkillingen som holder på å drukne

Mest lest nå

Naturfotografen Hadibul Wahab reiser verden rundt for å ta bilder av landskap og dyr. Da han var på besøk i hjemlandet sitt, Bangladesh, kom han plutselig over en dramatisk scene som utspilte seg i en stri elv.

Det hadde regnet i flere uker, og elven flommet over. Plutselig ble en liten rådyrkilling tatt av vassdragene, og dratt ut i elven. Strømmen var sterk, og det lille rådyret klarte ikke å komme seg opp på land igjen på egen hånd. Den klarte heller ikke å svømme, og plutselig forsvant det under vannoverflaten. Det skriver Daily Mail.

Heldigvis var 15 år gamle Bilal i nærheten. Ha så hva som skjedde, og tenkte seg ikke om to ganger før han kastet seg ut i vannmassene.


Foto: Hadibul Wahab

Forsvant under

Den modige gutten la på svøm mot rådyret som kjempet mot strømmen. Plutselig forsvant også Bilal under overflaten. Flere av tilskuerne var redd Bilal skulle bli tatt av strømmen og ikke dukke opp igjen.

Men plutselig ser man en hånd som kommer opp av vannet. Og i den holder han den lille killingen. Bilal hadde lykkes med å få tak i rådyret under vann, og fikk tatt et godt tak rundt dyrets fire ben. Så svømte han mot land, og fikk den lille killingen i sikkerhet.

Foto: Hadibul Wahab

Fant moren

Vel på land, var killingen ganske sliten og utmattet. Den brukte litt tid på å hente seg inn igjen. Men snart ble den gjenforent med moren som nervøst hadde observert hele opptrinnet. Og etter kort tid, løp de av gårde inn i skogen.

Bilal ble hyllet som en helt, men han ville ikke ta imot all hyllesten. Han virket helt uberørt, som at det å redde en rådyrkilling fra drukning var helt dagligdags.

Fotografen Hasibul la ut bildene fra redningsaksjonen på nettet så hele verden skulle få se den heltemodige innsatsen. Bildene har blitt sett flere tusen ganger, og selv om Bilal selv ikke syns det han gjorde var særlig stort, så syns i hvert fall resten av verden det.

Foto: Hadibul Wahab

LES OGSÅ: 5 år gamle Noah reddet lillesøsteren og hunden ut av det brennende huset

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter