mandag, august 10, 2020

Gutten har så vondt i ryggen at han helst vil dø. Denne kiropraktoren er virkelig en livredder!

Mest lest nå

Barn som har et nært forhold til besteforeldre blir psykisk sterkere

At besteforeldre ofte knytter helt spesielle og gode bånd til sine barnebarn er ingen hemmelighet. Men besteforeldre er ikke bare nyttige barnevakter, de er...

Muntathar Altaii er en 17 år gammel gutt som skadet ryggen stygt da han skulle dra opp en trerot fra bakken. Ryggsmertene var så uutholdelige at han ikke kunne rette ut ryggen. Han mistet også all følelse i ene benet.

Diagnosen ble kyphosis – noen ganger kalt rund rygg eller pukkelrygg. Etter å ha gått i 3-4 måneder med intense smerter fortalte han til sin far at han ikke lenger ville leve. 


Familien var desperat etter å hjelpe sin kjære gutt. De hadde hørt om en anerkjent kiropraktorklinikk i Australia kalt Gonstead, og satset penger og tid på å prøve den ut. Familien bor nemlig i USA.

Under første konsultasjon gjør kiropraktoren en ørliten justering på ryggen til Muntathar, fremgangen er merkbart bedre allerede. Etter 10 dager med behandling er det nesten så gutten selv ikke kan tro hva som har skjedd.

I denne videoen får du se den rørende historien om hvordan en kiropraktor forandret livet til en gutt som ikke lenger ville leve. Del gjerne saken videre om du ble like fascinert og rørt som oss!

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter