Hjem Historier fra livet Gutten som overlevde et brutalt hundeangrep må nå håndtere mobbere

Gutten som overlevde et brutalt hundeangrep må nå håndtere mobbere

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fem år gamle Ryder Wells fra North Carolina har opplevd mer smerte enn de fleste gjør i løpet av et helt liv.

Gutten var bare 21 måneder gammel da ha overlevde et brutalt angrep fra to Rottweilere.

Under et familiebesøk på Thanksgiving i 2015 ble Ryder angrepet av to hunder som hver veide over 45 kilo. Angrepet resulterte i at han mistet halve ansiktet, fikk knust tennene, en brukket arm og en kollapset lunge. Familien hans trodde ikke han ville overleve, men Ryder kjempet seg gjennom det og har siden gjennomgått rundt 50 operasjoner.

Foto: Go Found Me

En annen kamp

Selv om Ryder overlevde det forferdelige angrepet, møter han nå en annen type utfordring. I stedet for å bli hyllet som en overlever, må han tåle grusomme kommentarer og stirrende blikk fra både barn og voksne.

– Når vi går til parken, er det barn som peker på ham og roper ‘monster’ før de løper vekk, forteller moren hans, Brittany, til avisen The Mirror.

Foto: Go Found Me

– Forleden dag, mens vi handlet, var det noen som ropte ‘æsj’ til ham. Det er vondt og hjerteskjærende at folk ikke alltid er snille med noe han ikke kan gjøre noe med.

Brittany er redd hver gang sønnen hennes går på skolen.

– Han bruker briller og en caps og henger ofte hodet for å skjule ansiktet. Jeg forteller ham hver dag at han er vakker, at det er fint å være annerledes, og at det er helt greit å være forskjellig, sier hun.

Foto: Go Found Me

Frykten for mobbing er alltid til stede.

Opplysningsarbeid

Brittany ønsker å øke bevisstheten om hvordan mobbing kan påvirke noen med ansiktsdeformiteter. Hun håper at Ryders historie vil få folk til å tenke over hvordan de behandler de som ser annerledes ut.

Foto: Go Found Me

– Vi må lære barna våre å ikke mobbe de som ser annerledes ut, og være snille slik at barn som Ryder kan leve de lykkelige livene de fortjener, sier hun.

Del hans historie for å vise din støtte og la Ryder vite at han er vakker både innvendig og utvendig.

  1. bridger
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com