Hjem Historier fra livet Guttens hjerteskjærende ord til sine mobbere rører hele verden

Guttens hjerteskjærende ord til sine mobbere rører hele verden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Videoen Kimberly Jones delte på Facebook av sønnen Keaton, har rørt millioner av mennesker over hele verden.

I en hjerteskjærende samtale med sin mor spør Keaton hvorfor mobberne velger å ta nettopp han og forklarer hvordan det får han til å føle seg.

Ifølge en artikkel i The Guardian ringte Keaton sin mor etter at han ikke våget å spise lunsj på skolen. Dette gjorde sterkt inntrykk på moren som nå har en oppfordring til alle foreldre.

– Snakk med barna dine. Vi vet alle hvordan det føles å være en del av en gruppe, men få av oss vet hvordan det føles å ikke ha noen tilhørighet.

– Hvorfor mobber folk andre? Hva er meningen? Hvorfor rakke ned på uskyldige mennesker for å skade dem? De mobbet meg for nesen min, de sier at jeg er stygg, og jeg har ingen venner, sier Keaton i videoen.

– Folk som er forskjellige, bør ikke kritiseres. Det er ikke deres feil at de er forskjellige. Hvis du blir mobbet, må du være sterk antar jeg, men det er så utrolig vanskelig, sier han før han fortsetter å gråte.

Videoen har fått oppmerksomhet fra flere aviser og også av flere kjendiser som offentlig har vist sin støtte til Keaton. På Instagram har Rihanna publisert et bilde hvor hun hyller motet til den unge gutten. Hun skrev følgende melding til Keaton Jones:

– Du er en helt! Takk for at du inspirerer alle som har vært i en lignende situasjon! Hvis du har blitt mobbet eller blir mobbet nå, sender jeg all min kjærlighet til deg. Mobbere er tapere.

Også Justin Bieber delte Keaton-videoen på Instagram og lastet deretter opp sin egen video på Instagram.

– Det faktum at han fortsatt har sympati og medfølelse for andre mennesker når han går gjennom noe så vanskelig, er bevis på hvilke fantastisk person han er, skriver Bieber.

Andre som har vist sin støtte er Katy Perry, Cardi B og Nick Evans.

Etter all kjærligheten som er sendt til Keaton, har Kimberly delt et nytt innlegg på Facebook og takket for all støtten.

«Venner, å si at jeg er overveldet er en underdrivelse. Jeg elsker hver og en av dere for deres støtte», skriver hun.

Du kan se videoen til Keaton Jones nedenfor – DEL den videre på Facebook for å vise din avsky mot mobbing!

LES OGSÅ: Julie ble låst inne av sine foreldre og tvunget til å adoptere – 44 år senere fikk hun sin revansje

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com