in ,

Haddy Njie og Trond Giske har fått en datter – avslører navnet

Skjermdump: Facebook/Trond Giske

Nyheten om den lykkelige begivenheten ble sluppet av Trond Giske selv, på politikerens Facebook-sider. Han avslører samtidig at den lille datteren skal hete Anna.

Politiker Trond Giske og tv-profil Haddy Njie har vært kjærester siden 2014, og giftet seg i Nidarosdomen fem år etter. Trond Giske har datteren Une fra før, med eks samboer Anne Grethe Moe, mens Giske og Nije fikk sitt første felles barn da datteren Maria kom til verden i 2016.

I september avslørte de gladnyheten de har ventet på – som meldte sin ankomst lørdag:


– Et nytt menneske er kommet til verden. 🌹Sterke tøffe utholdende Haddy har gitt oss en datter og lillesøster. Hjertelig velkommen elskede Anna, skriver Giske på Facebook-sidene sine lørdag.

Et nytt menneske er kommet til verden. 🌹Sterke tøffe utholdende Haddy har gitt oss en datter og lillesøster. Hjertelig velkommen elskede Anna! ❤️

Posted by Trond Giske on Saturday, February 19, 2022

Da graviditeten ble kjent skrev han de vakre ordene på Facebook: «Lykkelige, heldige meg. Ja, sa Haddy, til å bli en familie med Una og meg. Ja, sa hun, til å få barn med meg. Ja, sa hun, til å gifte seg med meg. Og hvis alt går bra, blir vi en familie på fem noen måneder inn i 2022»

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Lykkelige, heldige meg. Ja, sa Haddy, til å bli en familie med Una og meg. Ja, sa hun, til å få barn med meg. Ja, sa…

Posted by Trond Giske on Friday, September 24, 2021

Og at det skulle komme to smårollinger inn i livene til Haddy og Trond var ikke noen selvfølge da de møttes. Haddy har nemlig avslørt at hun egentlig ikke hadde tenkt å få barn:

«Jeg skal ikke ha barn, tenkte jeg. Så kom Mirakelet Maria. Det blir med det ene barnet, tenkte jeg. Men akkurat nå har jeg to bankende hjerter i kroppen! Hvis alt går som det skal, får Una og Maria et lillesøsken neste år» skrev Haddy på sin Instagram da hun delte nyheten om at Anna var på vei.

Nå etter fødselen har den populære programlederen delt samme bildet som ektemannen, med teksten «Lille, vakre Anna.
Velkommen til verden❤️»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jonas veide 170 kilo – slik halverte han vekta på to år

Thomas Alsgaard tar pause fra tv-skjermen: Du gjetter aldri hvilken sport han skal jobbe med nå