lørdag, januar 16, 2021

Halloweenpynten ser så ekte ut at politiet har blitt tilkalt flere ganger

Mest lest nå

Pynten utenfor kunstnerens hus får masse oppmerksomhet fra naboene – og politiet. 

Kunstneren Steven Novak i Dallas, Texas, synes det er gøy å pynte til Halloween. I tiden før feiringen satt han opp en skrekkscene i hagen sin som så svært ekte ut. 

Faksimile: Facebook

Pynten får masse oppmerksomhet fra naboene – og politiet. 


– Som kunstner har jeg alltid et eller annet prosjekt jeg driver med utenfor huset. Så naboene mine er vant til å se at jeg lager ting. De spurte om jeg ikke skulle lage noe til Halloween, og til slutt fikk de overtalt meg, sier Steven Novak til NBC

Først begynte han å dekorere med spøkelser og tåkemaskiner. 

– Og sakte men sikkert utviklet det seg til den hyperrealistiske skrekkscenen som står der nå, sier Novak. 

Svært realistiske skulpturer som er dekket i blod ligger strødd på plenen utenfor Novaks inngangsparti. Hver eneste installasjon er laget slik at det ser ut som de har lidd en aldeles grusom død. 

This Cop is Killing it!

Posted by Steven Novak on Friday, October 30, 2020

Kunstneren har også lagt ut en bodybag som det tydelig er meningen vi skal tro det er et lik inni. Denne har han plassert ved siden av en trillebår full av avsagde armer og bein. 

Halloweenpynten hans er delt på Facebook. Og en av dekorasjonene er så livaktige og skumle at Facebooks moderator-team har satt ned foten og advarer undertegnede mot å se på de sterke scenene: 

Jeg tok likevel mot til meg, og klatret forbi sperringene til dette åstedet: 

I videoen under, hvor Novak lover enda mer neste år, kan du bli med på besøk til kunstneren og se på de utrolige Halloween-installasjonene hans:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter