in

Halvor viser seerne alt: «Eventyrlig oppussing»-profilen sier han måtte tenke seg grundig om

Foto: Viaplay

Halvor Bakke får sin egen dokureality på Viaplay denne våren. Gjennom 6 episoder får seerne følge Halvors innholdsrike og hektiske liv både privat og på jobb – og møte hans kjente venner.

Halvor Bakke har fått en følgerskare på over 300.000 på Instagram, og gjennom over 70 episoder som programleder for Eventyrlig oppussing har han fått masse fans både i Norge og utenlands. Nå kommer serien som følger Halvors spennende tilværelse.

– Jeg måtte tenke meg grundig om før jeg sa ja til å være med på dette. Det er ganske spesielt å ha et kamerateam som følger en nærmest hele tiden. Jeg er stolt av resultatet, og jeg synes det er ekstra morsomt at folk kan få se at jeg driver med mye mer enn bare Eventyrlig oppussing, sier Halvor Bakke selv.


Seerne får møte Halvors nærmeste familie og kolleger, og i serien dukker også prinsesse Märtha Louise, Harald Rønneberg og Dorthe Skappel opp.

– Du lever virkelig et hektisk liv?

– Ja, det er full fart og stor bredde i det jeg holder på med. Seerne vil få innsikt i hvor mye jobb som ligger bak å lansere en ny merkevare hos Bohus, og de får også bli med meg rundt i verden og møte meg privat, forteller han.

Underveis får seerne se Halvors lekre hus i Stavern, leiligheten på Frogner i Oslo og hytta på Turufjell – bare for å nevne noe. Det blir også en tur til Gøteborg og Liseberg, der Halvor får sjekket at høydeskrekken hans fortsatt er tilstede.

Også programredaktør i Viaplay, Une Søreide, er blitt fornøyd med Halvors eventyrlige verden.

– Halvors eventyrlige verden byr på mange morsomme øyeblikk og folk kan virkelig glede seg til å bli med bak kulissene når han skal dele ut pris med Lilli Bendriss, vi er med på kreative jobbmøter med Märtha Louise og vi får være med på den fine feiringen av 50-årsdagen hans, sier Søreide.

Hun legger til at Halvor er enormt dedikert i alt han gjør, og virkelig ikke gjør noe halvveis.

– Jeg vi si at hans beste egenskap er at han er et helt fantastisk fint menneske, og i serien kommer seerne veldig tett Halvors som privatperson og alle de fine folkene som står ham nær. Dette er et ærlig og nært innblikk i livet til Halvor, krydret med masse humor, sier Søreide. 

Halvors eventyrlige verden kommer på Viaplay våren 2023.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Terje Sølsnes

Dette gjør kanalvert Terje Sølnes nå

I år feirer Ingvild Helljesen 25-årsjubileum i NRK