in

Halvord Hanevold bisettes i dag

halvard hanevold
halvard hanevold

Tidligere i september døde en av de mest meritterte norske skiskytterne. Halvard Hanevold ble bare 49 år gammel

Dødsfallet kom som et sjokk på idrettsnorge.

– Det var et helt fryktelig sjokk for meg. Det er jo ikke mange dager siden jeg så han på TV, at han kommenterte og ble intervjuet, og så frisk og rask ut der. Det er så ufattelig tragisk for hans små unger og hele familien, sier kollega Ola Lunde til NRK.


Bisettes i dag 

I dag tar familie og venner et siste farvel med Halvard. Bisettelsen finner sted i Asker kirke. Halvard Hanevold etterlater seg kone og to barn.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Вымышленный персонаж (@alekjimmenek)

Mange minneord

På minnesidene over Hanevold hos begravelsesbyrået Jølstad kan man lese mange og sterke minneord om Hanevold. Det er tydelig at han har betydd så mye for mange.

Noen av dem lyder: 

«Kjære Unni og Carl og resten av familien. Et sjokk å erfare at Halvard brått er død. Mange tanker går til dere i denne usigelig tunge stund. Når livet brått rammer med ufattelig dyp sorg, er det vanskelig å løfte blikket mot lyset, men fagre minner fra et rikt levd liv, skaper fotfeste på veien videre og gjør det mulig å skimte stjernene. Ett ørlite skritt av gangen i visshet om at dere ikke kan falle sammen, fordi vi er så ufattelig mange som står rundt dere og gjennom det knytter alle de små strengene som oppsummerer Halvards rikt levde liv?»

«Takk for alle hyggelige stunder i smørebodene i Holmenkollen, gjennom flere år Halvard. Hvil i fred. Mine varmeste tanker går til din familie og venner.»

Også Ole Einar Bjørndalen har delt sine tanker om det tragiske dødsfallet. Han har delt en hyllest til vennen på Instagram:

«Halvard var grunnpilaren i vårt team over så mange år. Fantastisk person og utøver med et stort hjerte og alltid godt humør. Hvil i fred…..», skriver han.

Hvil i fred Halvard Hanevold. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

9-åring ble mobbet fordi han manglet en arm. Bygde seg protese med Lego-klosser

Sykepleier: «Et åpent brev til foreldrene som mistet datteren sin»