Steve Hydes fikk tilnavnet «Gary Gatwick» i avisene. Han var kun en liten baby på 10 dager da han ble funnet på toalettet på Gatwick lufthavn.
Det var i april 1986 en taxfree-assistent som fant den lille gutten som var pakket inn i et sjal og plassert på toalettene på flyplassen.
Nylig la mannen ut et innlegg på Facebook for å markere 37-årsjubileet for at han ble funnet.
– På denne dagen for 37 år siden, den 10. april 1986, bar noen meg som en 10 dager gammel baby, inn til Gatwick flyplass. Jeg er veldig heldig som nå har funnet ut hvem min biologiske familie er. Om andre lurer på å ta en DNA-test for å finne opphavet sitt, er det noe jeg vil anbefale på det sterkeste, sier Steve i innlegget sikk.
Han legger til at det tok svært lang tid og mye tålmodighet på å få de svarene han har fått.
– Jeg lurer fortsatt på hva som skjer videre, men jeg er veldig takknemlig for at hele min biologiske familie har akseptert meg, og til mamma, pappa og søstrene mine som har støttet meg gjennom hele reisen min, sier han og legger til «Gi aldri opp.»
Det var butikkassistenten Beryl Wright som fant den lille babyen på Gatwick. Han hadde på seg en stripete vest og to sparkedresser – en blå og en gul – og lå der pakket inn i et rutete teppe.
Han sov så godt at Beryl først trodde han bare var en haug med filler. Men da hun flyttet teppet, skjønte hun at det var en baby. Hun antok først at moren hans måtte være på toalettet.
Men da det ble åpenbart at han hadde blitt forlatt, ble han kalt Gary Gatwick etter flyplassens plysjbjørnemaskot og hentet av sosialtjenesten.
Til tross for gjentatte oppfordringer til hans biologiske mor om å melde seg, så var det ingen som responderte.
Gutten ble dermed adoptert bort, og fikk navnet Steven Hydes. Han forteller at han har hatt en fantastisk barndom med sine nye foreldre og tre søstre. Men det å ikke kjenne opphavet sitt har alltid lagt der i tankene hans.
Og spesielt etter at han traff kona Sammy og har fått to egne barn, ble det å finne sin biologiske familie et stort behov for ham.
Det var først i mai 2019 at han fikk vite mer. Da hadde han nesten gitt opp. Men etter 15 år med leting og assistanse fra de genetiske slektsforskerne CeCe Moore og Helen Riding, hadde han omsider sporet opp den biologiske familien sin.
– Dessverre har min fødende mor gått bort, så jeg kan ikke finne ut nøyaktig hva som skjedde og hvorfor. Men jeg har funnet min biologiske far og søsken på begge sider. De var alle uvitende om min eksistens, skrev Steve i et Facebook-innlegg da han fikk nyheten.
Han la til at «Som du kan forestille deg er dette en ganske følsom sak for alle involverte og veldig nytt for oss alle, men jeg ønsket å bruke denne tiden til å takke alle for deres fortsatte støtte gjennom årene. Arbeidet slektsforskerne gjør er utrolig, og i årevis har de jobbet så hardt, og det er takket være dem saker som mine blir løst».
Steven har i løpet av de snart fire årene som har gått rukket å bli kjent med sin biologiske familie. Og han deler historien for å gi håp til alle som er i samme situasjon som han – det går an å finne familien sin. Samtidig håper han også det gir håp til folk som er i en like desperat situasjon som hans biologiske mor må ha vært i.