søndag, mai 9, 2021

Han ble funnet i en søppelkasse som nyfødt baby. I dag er han millionær – slik klarte han det

Mest lest nå

For 29 år siden, ble Freddie Figgers funnet av noen forbipasserende i en søppelkasse. Da var han en nyfødt baby. To dager gammel, ble han adoptert. I dag driver han et telekommunikasjonsfirma til er verdi av en halv milliard norske kroner.

Freddie viste tidlig at han var smartere enn andre barn på sin egen alder. Adoptivforeldrene hans, Nathan og Betty Figgers, forteller at Freddie fikk sin første PC som niåring. Den var ødelagt, men den unge gutten reparerte den helt selv. Det skriver Los Angeles Sentinel.

Da han var 12 år gammel, begynte han å jobbe ved siden av skolen som PC-tekniker. Og da han var 15 år, startet han sitt eget datafirma.


Foto: Facebook

Fant opp GPS-sender for sin demente far

En oppfinnelse Freddie er veldig stolt av, er en GPS-sender han lagde for sin far, Nathan. Faren fikk nemlig Alzheimers, og gikk seg ofte vill. Freddie lagde en GPS-sender som han installerte i farens sko. Den viste både hvor faren var, og den fungerte som en telefon.

«Det ble en stor suksess», sier Freddie.

«Et firma ville kjøpe oppfinnelsen. De betalte 2,2 millioner dollar for den», sier han videre. Det tilsvarer i overkant av 20 millioner norske kroner.

Foto: Facebook

Vil endre folks liv

Pengene brukte Freddie til å starte Figgers Communications, som han også driver i dag. Siden GPS-senderen, har han blant annet funnet opp en trådløs blodsukkermåler man kan bruke gjennom telefonen, for folk med diabetes.

«Jeg tror på å snu omsorg til handlinger. Hvis du ser et problem, finn en løsning som kan gjøre en forskjell i noens liv», sier Freddie.

«Jeg skal gjøre en forskjell i verden, og endre dagen i dag slik at vi får en bedre morgendag. Fordi penger er ikke noe annet enn et verktøy. Og med det verktøyet kan vi påvirke og forandre folks hverdag, og gi dem muligheter», sier han videre.

LES OGSÅ: Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie – Da fikk sønnen en idé

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter