in

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

taylor

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å studere, fikk han et alkoholproblem. Men så tok han tak i livet sitt. Da endret alt seg.

«Folk fikk meg til å føle meg som om jeg var en grusom ting. Jeg følte meg verdiløs», sier Ethan til Anytime Fitness.

Foto: Anytime Fitness/YouTube

Men selv om Ethan ble kraftig mobbet på skolen, gjennomførte han både grunnskolen og videregående med strålende karakterer. Men da hen begynte å studere, gikk det galt.

Foto: Anytime Fitness/YouTube

For første gang, bodde han borte fra familien sin. I tillegg var det mye stress forbundet med studiene. Dette førte til at Ethan begynte å spise enda dårligere. I tillegg begynte han å drikke alkohol. Han skulket forelesninger, for å sitte hjemme og spise og drikke. Vekten økte ytterligere.

Ville bare dø

Ethan ble deprimert, og det gikk så langt at han skrev et selvmordsbrev på mobilen sin. Han sluttet på skolen, og dro hjem. Da veide han seg for første gang på mange år. Vektnålen stoppet på 167 kilo. Da bestemte Ethan seg for at han måtte ta grep. Han satte seg som mål å halvere vekten sin.

Foto: Anytime Fitness/YouTube

Han endret kostvanene sine, og meldte seg inn på et treningssenter. Han begynte også å løpe. Det tok ikke lang tid før Ethan hadde nådd målet sitt. Han hadde gått ned 84 kilo og halvert vekten.

Foto: Anytime Fitness/YouTube

Men Ethan ga seg ikke der. Han begynte på trene mot halvmaraton. Han valgte seg Chicagoland Spring Half Marathon, og i mai i år, fullførte han løpet.

Foto: Anytime Fitness/YouTube

Nå trener Ethan til helmaraton. I tillegg jobber han for en organisasjon kalt «Action for Healthy Kids», som hjelper barn med vektproblemer.

Foto: Anytime Fitness/YouTube

For en inspirasjon denne ungen gutten er! Trykk gjerne på deleknappen, kanskje kan nettopp hans historie inspirere andre til å gjør en livsstilendring! 

LES OGSÅ: Takket være to enkle grep gikk paret ned 178 kilo – på et år

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Paret adopterte en liten jente – Men da de traff henne ble de lamslått

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen