Veien til suksess er sjelden en jevn, rett linje; Det er nesten alltid noen hindringer og utfordringer langs veien.

For årets American Idol deltaker David Francisco har veien til stjernestatus vært enda tøffere enn for de fleste. Kort tid etter at David flyttet til Nashville, Tennessee for å forfølge sin livslange drøm om å bli musiker, ble han påkjørt av en bil mens han var ute å syklet.

David klamret seg til livet, våknet opp på sykehuset sjokkert av å oppdage at han ikke kunne føle noe fra livet og ned.

«Jeg trodde alt var over. Musikken var over. Forhold var over. Jeg gråt hver eneste dag i flere måneder. «

Ga ikke opp

Men David fortsatte å kjempe. Selv om kroppen hans var ødelagt, nektet han å gi opp. Utrolig nok fant han også rom i hjerte til å tilgi den distraherte sjåføren som hadde forårsaket ulykken.

Han fant håp i de minste øyeblikkene, og begynte med tøff fysioterapi som ga enorme smerter hver gang. Men en dag skjedde det et mirakel.

«Jeg lå i sengen min en natt, og jeg ser foten min flytte seg, bare litt. Innen de neste to-tre månedene hadde jeg mye forbedring. Og fremgangen bare fortsetter i dag, virkelig,» forklarer David i følge Inspiremore«Jeg tar ikke noe for gitt.»

Davids fremgang ga ham et nytt syn på livet, og han begynte å jobbe hardere enn noensinne for å få sitt liv tilbake. En uventet glede som oppstod som et resultat av Davids ulykke, viste seg å være nyetablert kontakt med Christie, hans livs kjærlighet. Christie var en gammel venn som besøkte han for å fortelle ham at han ikke var alene.

Christies kjærlighet hjalp David med å komme tilbake på føttene, bokstavelig talt. De to ble nylig gift, og Christie hjelper David med å jobbe med sin musikk.

«Livet er så mye moro med ham,» sier Christie.

David har utvilsomt vært gjennom mye, så når han fikk en sjanse til å delta på «American Idol», visste han at han måtte gå for det! Med Christie ved hans side gikk han inn på scenen, støttet av krykker. Selv denne lille handlingen er en prestasjon, som viser hvor langt han har kommet siden ulykken.

David valgte sangen “Isn’t She Lovely” av Stevie Wonder, og stemmen hans passer perfekt til den søte sangen.

Mens han sang, satt Christie på siden av scenen og tørket tårer. Hennes kjærlighet til David skinte som en sol på den lille scenen, noe dommer Katy Perry definitivt la merke til.

Katy var tydelig preget og gløttet ofte bort på meddommer, Lionel Richie. Da David hadde nådd andre vers av sangen, gråt både Christie og Katy åpenlyst.

Lionel Richie reiste seg fra panelet og gikk opp for å klemme David. Som han sa:

«Du er en sann inspirasjon for oss alle!»

Se den rørende fremførelsen nedenfor og DEL gjerne saken videre!

Loading…