Hjem Historier fra livet Den grusomme ulykken endret utseendet hans – Kunne ikke tro hva forloveden gjorde

Den grusomme ulykken endret utseendet hans – Kunne ikke tro hva forloveden gjorde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bare 22 dager før bryllupet ble Preston Cobb rammet av en ulykke på jobben. Han berget livet i kjemikalieutslippet, men fikk alvorlige etse- og brannskader. 

Da Preston våknet lå han i en sykehusseng og fortalte forloveden at han ville forstå hvis hun ikke ville gå videre med bryllupet.

– Jeg ville ikke ha klandret henne. Men hun så på meg som om jeg var gal, forteller 34 år gamle Preston til nettstedet People

Da han våknet etter ulykken sa han til forloveden sin Tanesha at dersom hun ønsket å avlyse bryllupet og gå videre i livet, så hadde han forståelse for det. Men Tanesha var klar på at hun ikke skulle noe sted – uten Preston.

https://www.instagram.com/p/Cua3_Cns6CT/

– Jeg var bare så takknemlig for at han var i live. Det endrer ikke den personen han er inni. Det endrer ikke kjærligheten han viser meg hver eneste dag, sier Tanesha (33)

Ved hjelp av personalet på sykehuset kunne paret likevel gjennomføre vielsen. Det ble ikke helt som de hadde sett seg, men den 22. juli 2023 giftet Preston og Tanesha seg på sykehuset. 

–Den dagen viste meg at ekte kjærlighet aldri svikter, den vil alltid komme gjennom, sier Preston.

https://www.instagram.com/p/CvPeWT7tNkR/?img_index=1

De to har kjent hverandre så langt de kan huske – faktisk er onkelen hennes og tanten hans gift.

– Jeg har alltid vært forelsket i henne, medgir Preston. Men han trodde ikke at han kunne ende opp med en så flott dame. 

I april 2020 begynte han å sende meldinger til henne på sosiale medier. 

https://www.instagram.com/p/CvFYTouLJDz/?img_index=1

Det var på vei ombord i flyet som skulle ta Tanesha til hennes eget utdrikkingslag hun fikk beskjed om ulykken som hadde rammet Preston. 

– Jeg visste at han trengte meg, sier hun. 

Og det skulle vise seg at skadene var omfattende. Preston mistet venstre ben, alle tærne på høyre fot og alle fingrene på begge hender bortsett fra den ene tommelen. Både hender og armer, og og det høyre benet ble stygt forbrent opp til kneet. En del av øret hans etset bort. 

Preston fortalte Tanesha at han ikke var den samme mannen hun gikk med på å gifte seg med – og han tilbød seg å løslate henne fra forlovelsen. 

– Jeg visste at veg hadde en lang vei å gå for å bli frisk. Det var ikke slik jeg forestilte meg at vi skulle tilbringe resten av livet sammen, sier han. 

Men Tanesha nektet å høre på Prestons tilbud om å skille lag. Hun valgte å stå ved hans side, og fortalte ham at denne ulykken ikke endret all den kjærligheten hun følte for ham og hennes ønske om å være sammen med ham.

– Han er en fantastisk mann. Han viser meg en kjærlighet som jeg aldri har opplevd før, sier Tanesha. 

I fremtiden håper de å få en baby sammen. 

– Så lenge vi har kjærlighet, vil vi ha det bra, sier Preston. Drømmen hans er å kunne ta med seg kona en tur bakpå motorsykkelen igjen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com