in , ,

Han bygger en vogn til sin syke kone: «Hun kan ikke gå lenger, men vi er ikke villige til å gi opp turene våre»

Foto: privat

Kjærlighetshistorien har rørt tusenvis.

Rick og Jan Dorothy møttes da de begge var gift, men det var noe helt spesielt mellom dem som gjorde at de visste at de var ment for hverandre. I starten forsøkte de å ikke legge så mye vekt på følelsene sine og fortsatte med sine respektive liv. Men etter hvert ble det umulig for dem å holde seg borte fra hverandre. Begge ble skilt, og de to giftet seg, stiftet familie og fikk to barn sammen. Det skriver Faith Pot.

– Vi har møtt mange utfordringer i livet – men vi har alltid støttet hverandre. Da Jan ventet vårt første barn, mistet jeg jobben og vi hadde det veldig vanskelig, men vi fortvilte aldri. Når det var et problem som skulle løses, som dette, tok vi lange turer hvor vi diskuterte saken og så etter den perfekte løsningen sammen, forteller Rick.


Turene sammen ble et fast innslag for paret. De elsket å være ute i naturen. Det var under en av deres lange turer i naturen at Jan begynte å kjenne at noe var galt med høyre fot. Til å begynne med tenkte hun ikke så mye på det, men da problemet varte over tid og etter hvert dukket opp på den andre foten, bestemte hun seg for å undersøke hva som var gale.

Det var da det ble oppdaget at Jan hadde multippel sklerose , en alvorlig tilstand som til slutt ville gjøre henne ute av stand til å gå lange avstander. Kunne Rick noen gang tillate at noe slikt skjedde og at denne tilstanden skulle ødelegge deres romantiske hverdag? Absolutt ikke, og det er derfor han utrettelig søkte etter en løsning.

Til slutt fant han den..

– Jeg lovet meg selv at jeg skulle gjøre det umulige slik at hun kunne få en normal og fredelig hverdag. En dag så jeg et gammelt program på TV med en kinesisk vogn, der fikk jeg ideen om å bygge noe lignende for å gå turer med henne akkurat som vi pleide å gjøre. Til å begynne med var barna våre skeptiske, mens hun aldri stilte spørsmål ved om planen min ville lykkes eller ikke, selv første gang vi prøvde den, sier Rick.

Foto: privat

Og løsningen til Rick fungerte helt perfekt. Til tross for at tilstanden til Jane ble verre og verre, kunne de fremdeles ta turene sine sammen.

En gest av uendelig kjærlighet som har rørt mange mennesker på nettet. Var det ikke en vakker kjærlighetserklæring?

Foto: privat

Del gjerne historien videre om den rørte deg!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gro Harlem Brundtland

Gro Harlem Brundtland klar for politisk comeback

en pappa

Faren dusjet alltid før han kom hjem fra arbeidet – for å skjule den triste sannheten ovenfor døtrene sine