in

Han fikk hele livet snudd på hodet da ansiktet ble ødelagt – Møtet med en liten jente endret alt

Livet blir ikke alltid som man forutser. Hver eneste dag møter vi på situasjoner som fort kan snu alt på hodet.

Simon Brown er en mann som kan fortelle om hvordan det er å plutselig få endret hele livssituasjonen. Simon jobbet som yrkesmilitær i det britiske forsvaret gjennom ti år.

Men en dag I 2006 endret alt seg. Simon var med på et skarpt oppdrag da det militære kjøretøyet streiket. Kjøretøyet ble beskutt og Simon ble truffet i ansiktet.

Facebook/Help for Heroes Official

Den traumatiske hendelsen kunne fort ha kostet livet til Simon. Men han overlevde, dog ikke uten en pris. Hardhausen ble blind på øyet og møtte en ny hverdag preget av operasjoner. Totalt måtte Simon legges tjuefem ganger på operasjonsbordet. Ansiktet var ødelagt.

Det er ikke lett å forestille seg hvordan noe slikt må oppleves, men tenk deg at du plutselig skal leve resten av livet med et totalt forandret ansikt fra hvordan du ser ut i dag. Simon ble både deprimert og flau for å vise seg blant andre mennesker.

Facebook/Help for Heroes Official

Et møte som forandret alt

Temperance Pattinson, kalt Tempy, er ikke som alle andre barn. Allerede da hun var tre år gammel begynte hun å bli interessert i mennesker som risikerer sitt eget liv for å hjelpe andre. Hennes største drøm var å få treffe en soldat som virkelig ofrer seg selv for at andre skal være trygg.

Gjennom organisasjonen «Help for Heroes» skulle drømmen til Tempy gå i oppfyllelse. Organisasjonen satt opp et møte mellom Simon og Tempy. Et møte som Simon kvidde seg til fordi han ikke visste hvordan den lille jenta ville reagerer når hun så ansiktet hans.

Det rørende møtet har siden gitt inspirasjon og motivasjon til mennesker over hele verden. Se det selv i videoen nedenfor:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

gjenforent

Moren (15) måtte adoptere bort sønnen sin. Møttes for første gang etter 35 år

Hunden nekter å forlate eierens side mens han bruker pusteapparat