Hjem Dyr Han fikk katten som barn – dette var det siste han gjorde før katten måtte avlives
Dyr

Han fikk katten som barn – dette var det siste han gjorde før katten måtte avlives

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En katteeier som måtte avlive katten han fikk da han selv var liten gutt, gjorde sitt beste for å gjenskape et bilde de to hadde tatt 20 år tidligere. 

Med 20 års mellomrom ser vi kattens eier og katten. Samme positur, omtrent samme antrekk. Men vi kan godt se at både katt og eier har blitt eldre. Bildet er delt i et innlegg på Reddit. Her skriver katte-eieren «Jeg måtte avlive katten jeg fikk som barn i dag, og gjorde mitt beste for å gjenskape et 20 år gammelt bilde. Jeg vil alltid elske deg Gandalf».

I skrivende stund har innlegget, som også er omtalt av den britiske avisa Daily Mail, fått nesten 2 000 kommentarer og 123 000 likes. 

Til venstre ser vi mannen som liten gutt med den nye kattungen sin, Gandalf. Til venstre ser vi Gandalf som helt tydelig er en gammel katt. Eieren hans har også blitt mye eldre. For anledningen har han tatt på seg en oransje t-skjorte, ikke helt ulik genseren fra bildet der både han og Gandalf var barn. 

Foto: Reddit

Det er tydelig at bildet har rørt mange. I kommentarfeltet deler flere anekdoter om kattene sine, og det er mange som selv har opplevd hvor tungt det er å ta sitt elskede kjæledyr med til dyrlegen en aller siste gang. 

Blant de mange kommentarene er det en som gruer seg til å måtte gjøre det samme som Gandalfs eier: «I går fikk jeg vite at katten min har kreft, og jeg gråter over denne nyheten. Jeg vet ikke hvordan mine siste syv år ville vært uten henne. Jeg er så heldig som har hatt henne», skriver Reddit-medlemmet i kommentarfeltet.

En annen sier til Gandalfs eier at han, selv om han er mann, ikke må være redd for å gråte, og legger til «velkommen til klubben – det der er grusomt».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com