Har du noen gang gitt penger til en tigger for så å tatt deg i å være mistenksom til hva personen vil bruke pengene til? Støttet du nettopp en ny dose med narkotika, eller en ny flaske med sprit? Denne generøse fyren her ville finne ut hva en tigger gjorde med pengene han gav til han.

Josh Paker Lin har blitt verdenskjent for sine sosiale eksperimenter på youtube. I dette eksperimentet oppsøkte Josh en hjemløs tigger og gav han 100 dollar. Navnet på uteliggeren blir bare oppgitt som Thomas. Han ble så overrasket og glad for pengene at han var helt på gråten, og gav Josh en klem før han gikk.

Thomas viste lite om at Josh og teamet hans ville følge etter og filme hva han brukte pengene på. Og Josh ble nok skuffet da han så at Thomas gikk rett til en alkoholforretning. Uansett så fortsatte de å filme uteliggeren. Etter en stund kom Thomas ut av butikken med en stor bag på skulderen. Og her skjer det virkelig hjertevarmende. Thomas hadde ikke kjøpt sprit, han hadde kjøpt mat. Og maten delte han ut til andre uteliggere!

Se den herlige historien her:

[sc:Facebook ]

[sc:mashshare ]