fredag, juni 5, 2020

Han hørte et skrik under fortauet og begynner å grave – det han finner er sjokkerende

Mest lest nå

Ravnen løser en «umulig» oppgave

Alexander Taylor forsker på ville fugler. Han fanger dem og trener dem i 3 måneder. Så slipper han dem løs igjen. I klippet under ser...

Det var jammen ikke lett å finne ut av hvor skrikene kom fra, men etterhvert forsto familien at skrikene kom fra under fortauet. 

En russisk familie gjorde denne sjokkerende oppdagelsen da de gikk på en gåtur i den russiske byen Rostov.


Det som skulle være en hyggelig liten spasertur for familien utviklet seg til noe helt annet. De gikk på en gate som er belagt med brostein. Plutselig hørte de noen grusomme skrik. Det tok litt tid før familien forsto at skrikene kom fra undersiden av fortauet.

Forbipasserende kunne fortelle familien at det nylig ble reparert en trapp akkurat der hvor de hørte skrikene komme fra.

Familien forsøkte å få tak i eieren av bygningen som lå like ved siden av stedet hvor lydene kom fra. Etter en stund ville ikke far i familien vente lenger. Han tok saken i egne hender og begynte på gravingen.

Mannens kone filmet hele seansen på mobiltelefonen sin. Og dette klippet viser hva som var årsaken til de mystiske skrikene. Denne mannen må kunne kalles en ekte hverdagshelt!

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter