Hjem Meninger – Han jeg dater bruker ikke våtservietter

– Han jeg dater bruker ikke våtservietter

En noe spesiell diskusjon har blusset opp på nettet etter at en kvinne klaget sin nød på diskusjonsforum.

– Hei, jeg har akkurat begynt å date en fyr. Liker han kjempe godt! Men etter flere hjemmedater hos han så har jeg lagt merke til at han ikke har våtservietter liggende ved toalettet.

Slik starter innlegget som i helgen ble publisert på Kvinneforum.

Videre forklarer kvinnen at hun gjorde oppdagelsen da hun febrilsk leitet etter våtservietter på datens bad.

– Jeg overnatter nå i helgen og valgte i går å spørre hvor han hadde våtserviettene liggende. Han forsto da ikke hva jeg mente.

Kvinnen måtte så utdype hvorfor hun trengte våtserviettene.

– Så jeg måtte utdype det litt (veldig flaut samtaletema). Og si rett ut at jeg har ikke sett noe våtservietter på badet og skulle gjerne visst hvor jeg fant det så jeg vet til jeg må på do nummer 2 liksom. Og han forsto fortsatt ikke hva jeg mente!

For kvinnen ble det et dilemma da det gikk opp for henne at mannen aldri bruker våtservietter.

– Til slutt etter veldig mye flau forklaring forsto han da. Og svarte at han har ikke og har aldri brukt våtservietter etter å ha vært på do med nr 2. Ikke dusjer han etterpå heller.

– Jeg må innrømme at dette er skikkelig ekkelt for meg og nå klarer jeg ikke tenke på annet enn hvor skitten rompa hans må være. Veldig turnoff.

Diskusjonstemaet skaper blest på Kvinneguiden. Foto: Skjermdump Kvinneguiden.no

Avslutningsvis spør kvinnen hvordan de andre brukerne av diskusjonsforumet hadde reager.

– Hvordan ville du ha forholdt deg til dette? Avslutte? Be han begynne med våtservietter? (Noe jeg ikke tror jeg klarer fordi det er jo et ganske flaut tema). Nei vet bare ikke hva jeg skal si eller tenke nå.

Hundrevis av debattanter har kastet seg over kommentarfeltet for å si sin mening om temaet. Om majoriteten av de som skriver har aldri hørt om problemstillingen før.

Det spørs om dette forholdet har livets rett… ?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com