Hjem Historier fra livet Han kjøpte en container med ukjent innhold på auksjon – dette var det overraskende innholdet

Han kjøpte en container med ukjent innhold på auksjon – dette var det overraskende innholdet

Eddie Hall vant tittelen «Verdens sterkeste mann» i 2017. Da han nylig kjøpte en container med ukjent innhold på en auksjon, ble han nok også en av verdens heldigste menn.

Det var ingen som visste hva som skjulte seg inni containeren som gikk på en auksjon hos Adam Partidge Auctioneer and Valuers i Macclesfield.

Eddie Hall bød 12 500 pund, tilsvarende 166 000 norske kroner, og ble dermed eieren av det mystiske lagerboksen.

I en video lagt ut på YouTube, som er omtalt av Daily Mail, forteller Hall mer om bakgrunnen for kjøpet av den mystiske containeren:

– Jeg har fått et tips fra en venn om at det er en container på auksjon i dag, og at den tilhørte en gammel venn av ham som var en gammel gullsmed. Han var gullsmed i femti år, før han flyttet på et hjem. Men denne containeren har vært her i ti år. Han [gullsmeden] har dessverre gått bort og denne containeren er ute på auksjon i dag, sier Hall ifølge avisa.

Men hva som var inni containeren, hadde han likevel ikke den fjerneste anelse om. Håpefull, kastet han seg likevel inn i budkampen, og gikk til slutt seirende ut av den med et bud på 12 500 pund. To dager senere fikk Eddie containeren sin levert.

Den var låst. Og det å åpne den var et tungt prosjekt, selv for en som kan smykke seg med tittelen som verdens sterkeste mann. Eddie brukte timesvis på å bryte opp kassen for å se hva i alle dager han egentlig hadde kjøpt.

Han måtte også en tur på jernvareforretningen for å kjøpe boltkutter og brekkjern.

Men da Eddie og en venn etter hvert fikk sorterte innholdet innså Eddie at han hadde gjort et godt kjøp-

Først pakket de bare ut noen sofaer, en TV og et brannslukningsapparat. Det var ikke nok ikke det Eddie hadde håpet han hadde kjøpt. Men bak møblene fantde to safer.

De inneholdt gullmynter og en diamantring, samt en Bentley (bil) fra 2008 som anslås å ha en verdi på 40 000 pund, altså 530 000 kroner. Ikke verst avkastning på de opprinnelig investerte 166 000 kronene?

  1. loppemarked
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com