Hjem Video Måten han fridde til kjæresten på går viralt – Jeg ville gjøre et annerledes frieri

Måten han fridde til kjæresten på går viralt – Jeg ville gjøre et annerledes frieri

Marcos Veloso fikk hjelp av to politibetjenter til å faket sin egen arrestasjon, slik at han kunne gifte seg med kjæresten sin, Shirley Mclaynee.

Å fri til et annet menneske krever planlegging. Man vil gjerne komme opp med en spesielt god idé. Om man ønsker å kopiere frieriet til denne unge mannen i Rio de Janeiro er vel heller usikkert, men ingen kan ta fra han at det var svært originalt!

Med bistand fra to politimenn i Rio de Janeiro sjokkerte Marcos Veloso kjæresten sin Shirley Mclaynee med nyheten om at paret hadde kjøpt en bil som var meldt stjålet. Det hele, som også er omtalt i den britiske avisa Daily Mail, var en del av et komplott for å få henne til å si ja.

Videoopptak av den nylige inngåtte forlovelsen ble tatt opp av vennen deres og viste en av politiet som avhørte Veloso om bilens opprinnelse.

– Hvor kjøpte du denne bilen? Hvor er dokumentene, spør politimannen Veloso som har fått på seg håndjern.

Videoen som på kort tid har gått viralt viser den ene av politibetjentene trekke frem en liten rød smykkeboks med forlovelsesringen som han overleverte til Marcos Veloso.

Mclaynee gikk tilbake til caféen de spiste på før den dramatiske «arrestasjonen» for å hente tingene sine. Da hun vendte tilbake til kjæresten sin, var hun helt uvitende om hva som var i ferd med å skje..

En politimann tok henne i armen og dro henne mot kjæresten som gikk ned på ett kne og spurte:

– Her Shirley. Vil du gifte deg med meg?

Foto: privat

Den nyforlovede mannen skal ifølge Daily Mail ha fortalt det brasilianske nyhetsmediet G1 at han i utgangspunktet var nervøs for å spørre Shirley om hun ville bli hans kone da de satt på caféen og spiste. Derfor henvendte han seg seg til politibetjentene for å få hjelp. De trådte til.

– Jeg ønsket å gjøre noe helt annerledes enn alle andre. Jeg hadde allerede kjøpt ringen og da jeg så politiet tenkte jeg at ‘slik blir det.’ Jeg spurte dem og de ble enige om å hjelpe meg, sier han.

Med tanke på det høyst spesielle frieriet ble trolig Shirley ekstra glad over ekteskapsforslaget.

– Han er alt for meg. Han har et stort hjerte og han er en så god person. På grunn av måten han behandler meg er jeg helt forelsket i ham, sier hun.

Her kan du se frieriet :

https://www.youtube.com/watch?v=HOnW6v8bQ1g

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com