in

Han mistet konen sin under terroraksjonen i Paris. Her er hans beskjed til terroristene.

På fredag stjal dere en spesiell persons liv. Mitt livs kjærlighet og moren til min sønn. Men dere får ikke mitt hat. 

På fredag mistet Antoine Leiris konen sin under terrorangrepene i Paris. Han har skrevet et åpent brev til terroristene som han har postet på Facebook. Dette er sterke og gripende ord fra en mann i sorg:

Dere får ikke mitt hat. På fredag stjal dere en spesiell persons liv. Mitt livs kjærlighet og moren til min sønn, men dere får ikke mitt hat. Jeg vet ikke hvem dere er eller hva dere vil ha. Dere er døde sjeler. Hvis guden til dem dere tilfeldig drepte, skapte oss i sitt eget bilde, vil en kule i min kones kropp være et sår i hans hjerte.

Så nei, jeg gir dere ikke hatets gave. Dere har fortjent det, men å gi etter for hatet og vreden ville være å gi etter for den uvitenhet som har gjort dere til dem dere er. Dere ønsker at jeg skal være redd. At jeg skal se på mine medborgere med mistenksomhet, at jeg ofrer min frihet for sikkerhet.

Jeg så henne i morges. Endelig. Etter mange dagers ventetid. Hun var så fin. Så fin som hun var fredagkveld. Så fin som da jeg ble forelsket i henne for mer enn 12 år siden. Selvfølgelig er jeg sønderknust av sorg. Jeg erkjenner at dere har fått en liten seier der. Men den vil være kort. Jeg vet at hun vil være sammen med oss hver dag, og at vi vil møtes igjen i dette paradiset, som dere aldri vil få tilgang til.

Vi er to. Min sønn og jeg. Men vi er sterkere enn alle her på jorden. Jeg har ikke mer tid å spille bort på dere. Jeg skal være sammen med Melvil, som snart våkner fra sin lille lur. Han er 17 måneder. Han vil spise maten sin som på alle andre dager. Så vil vi leke, som vi gjør hver dag. Hver dag i hans liv vil være fylt med lykke og frihet. For nei, dere får heller ikke hans hat.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

7 Amazing Things You Can Make With A 3D Printer

kikhoste

Mor filmer babyen sin som lider. Nå advarer hun andre mot å gjøre denne feilen.