Hjem Historier fra livet Han oppfyller sin døende kones siste ønske. To dager senere mister hun livet

Han oppfyller sin døende kones siste ønske. To dager senere mister hun livet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hver dag de siste 23 årene, har ekteparet gått kveldstur langs stranden og sett på solnedgangen sammen. Hennes siste ønske var å få se solnedgangen én gang til med sin ektemann før hun døde.

Carmen Leon de la Barra hadde ikke kommet seg ut av sykehuset de siste tre månedene. Hun lå på palliativ avdeling med tarmkreft. Hun og ektemannen Antonio hadde ikke fått gått sin daglige kveldstur på stranden Brighton-Le-Sands i Sydney på tre måneder. Det skriver The Daily Telegraph.

Carmen ble etter hvert så syk, at det kun var snakk om timer eller dager før hun kom til å dø. Da fortalte hun ektemannen sin om sitt siste ønske: Å få se solnedgangen på stranden en gang til sammen.

Foto: NSW Ambulance

I sengen på stranden

Familien hennes samlet seg, og tok kontakt med den veldedige organisasjonen “NSW Ambulance paramedics and charity Dreams2Live4», for å få hjelp til å frakte Carmen til stranden.

LES OGSÅ: Brannfolk hjalp døende mann med å oppfylle sitt ønske om å få oppleve skogen en siste gang

Organisasjonen stilte opp, og få dager senere satt Carmen i sengen sin, på stranden, omringet av ektemannen, tre barn og sju barnebarn, med en termos med te i hånden, og så på solnedgangen.

Foto: NSW Ambulance

En fin jobb

Carmens datter, Tatiana Salloum, sa til The Daily Telegraph at moren hennes visste hvor hun var, hun klarte og åpne øynene og at hun var så glad.

Foto: NSW Ambulance

Datteren forteller at det var hun som tok kontakt med den veldedige organisasjonen.

«Da jeg fortalte dem at mamma bare hadde noen få timer, eller i beste fall dager, igjen å leve, ble de fast bestemt på å få det til», sier hun.

Ambulansearbeider Jeff Gadd var på jobb ved Hawkesbury sykehus da telefonen fra Carmens datter kom. Han sier det er en av de fineste jobbene han noen gang har vært med på.

To dager etter turen, døde Carmen.

Foto: NSW Ambulance

Del gjerne videre om du ble like rørt som oss av denne saken!

LES OGSÅ: Da Carstens tid var kommet innvilget sykehuset hans siste ønske

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com