Hjem Nyheter Han prøvde å rane butikken til 82 år gamle June – det skulle straffe seg hardt

Han prøvde å rane butikken til 82 år gamle June – det skulle straffe seg hardt

Da raneren kom inn i britiske June Turners butikk, som hun har drevet i 45 år, nektet 82-åringen å gi ham pengene. Hun ga ham i juling i stedet.

«Først trodde jeg det var en spøk. Men så kom han opp til disken og sa: «Gi meg pengene», sier June Turner til SWINS. Det skriver Ladbible.

Raneren var bevæpnet med et jernrør, og hadde et teppe over hodet. Men June lot seg ikke skremme.

«Jeg sa: «Du får ikke pengene mine. Men da kom han rundt og bak disken og fikk tak i noen penger fra kassaskuffen», sier June videre.

«Jeg gikk helvetes løs på ham»

June forteller at hun så han hadde en 20-pundseddel i hånden. June lette etter alarmknappen, men kunne ikke finne den. Da tok hun et godt tak i stokken sin.

«Jeg banket han skikkelig med den. Jeg gikk helvetes løs på ham», sier den modige bestemoren.

«Så åpnet han sigarettene, og de var over hele gulvet. Jeg dro nesten av ham genseren, men da dyttet han meg så jeg falt», sier June videre.

Tok beina fatt

Raneren tok så beina fatt, og løp ut av butikken. Han hadde neppe sett for seg at den gamle damen bak disken skulle gi ham så mye motstand.

June holdt seg på gulvet til en kunde kom inn og tilkalte hjelp. 82-åringen fikk et blått øye og et blåmerke på armen etter basketaket. Etter å ha blitt sjekket av ambulansepersonalet, var June tilbake på jobb, en halv time senere.

«Skulle slått hardere»

«Jeg reagerte instinktivt egentlig», sier June.

«Jeg tenkte at det kom ikke på tale at han skulle ha pengene vi har jobbet så hard for», sier hun videre, og legger til at hun angrer for at hun ikke slo hardere.

«Jeg skulle ønske jeg hadde noe hardere med meg så jeg kunne ha gjort meg ferdig med han og slått han ut», sier June.

Bestemoren er ikke helt sikker på hva som gjorde at hun gikk til angrep på ranere.

«Jeg vet virkelig ikke hva som gikk gjennom hodet mitt, men jeg visste at jeg måtte beskytte butikken vår, det var helt nødvendig», sier June.

Politiet etterforsker ranet, og har gått ut med en etterlysning av mannen. Han er beskrevet som en hvit mann mellom 25 og 30 år. Han er ikke pågrepet ennå.

Her kan du se overvåkningsvideoen av June som banker raneren:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com