in

Han skulle bare ha frokost – fikk seg litt av en overraskelse

Bildet er tatt av Kelvin Stuttard fra Pixabay

Det er nok mange som har gledet seg til å åpne posen man får ut luka på McDrive-in. Men en mann i Indiana i USA, gjorde store øyne da han hadde ventet å ta ut en Sausage McMuffin.

Da Josiah Vargas tittet oppi posen for å ta ut bestillingen sin, lå det nemlig ingen McMuffin der – han hadde derimot fått utlevert hele dagsomsetningen til restauranten.

@dookiedoeboy

#fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings


♬ original sound – Josiah Vargas

I videoen viser Vargas frem noe av innholdet i posen – det er en rekke små plastposer som inneholder tjukke bunker med sedler og vekslepenger.

Vargas som bare skulle ha en kjapp frokost er tydelig sjokkert.

– I all verden, det er flere tusen dollar her. Hvorfor skulle de gjøre dette? Hvorfor skulle de gi meg dette?, sier Vargas og holder opp en plastpose som er stappfull av 20-dollar sedler.

Videoen som også er delt på Today.com har gått sin seiersgang på TikTok. Der er videoen som Vargas har delt på kontoen sin @dookiedoeboy i skrivende stund sett mer enn 500.000 ganger. Den har fått mer enn 23.000 kommentarer og er delt over 25.000 ganger.

Vel vitende om at han lett kunne tatt pengene og forlatt McDonald’s så vet han til syvende og sist hva han må gjøre.

–Nå må jeg returnere den, fordi jeg er en god person, antar jeg, sier Vargas.

Han legger pengene tilbake i posen. Vi ser at han parkerer, og er på vei inn i restauranten. Før han går inn, spør han universet, «Hvorfor ville dere gjøre dette mot meg? Vet du hvor mye jeg trenger disse pengene? Hvorfor sette meg i denne situasjonen?»

Vargas tar fortsatt opp med mobilkameraet sitt når han går inn i restauranten.

– Driver dere med hvitvasking av penger her, sier Vargas på tull til en av de ansatte i kassen.

De har oppdaget at pengene er borte og leiter etter dem når han kommer. Av reaksjonene vi kan høre i videoen er det liten tvil om at personalet er lettet.

Når Vargas setter seg i bilen igjen forteller han at noen av de ansatte ble så glade at de gråt.

Vargas avslører at han fikk 200 dollar i finnerlønn og gratis mat på McDonald’s i en måned. Den totale kassabeholdningen de leverte han gjennom luka på McDrive-in var på 5000 dollar.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Øyunn Krogh

Øyunn Krogh i Botox-diskusjon med Anniken Jørgensen

Maria Branyas Morera er verdens eldste person – dette er rådet hun har for å leve et godt liv