in ,

Han sluttet i jobben – tar seg av sin 105-år gamle mormor på heltid

– En familie som holder sammen, er uovervinnelig.

Sitatet ovenfor stammer fra Bjørnstjerne Bjørnson. Og sitatet viser seg virkelig gjeldende i historien vi nå skal fortelle deg.

29-år gamle Anderson Lima kommer fra Brasil. Kanskje ser brasilianere annerledes på familie enn man gjør i det travle samfunnet vi lever i, men for Anderson var det aldri aktuelt at hans 105-år gamle mormor skulle havne på noe pleiehjem.

Nettsiden WT forteller den rørende historien om Anderson som valgte å slutte i jobben for å ta seg av mormoren sin.

View this post on Instagram

A post shared by sertão_Brasil_oficial 🌿🌵🌿🐦 (@sertao_brasil_oficial)

Ble oppdratt av mormoren

Da Anderson var liten mistet han moren sin. Faren ble han aldri kjent med. Det var derfor Francisca Ramalho som sto for oppdragelsen og ga omsorg til Anderson og søsknene hans. Nå som mormor er blitt gammel og ikke lenger klarer seg selv, ønsker Anderson å gi tilbake det som mormoren gjorde for han i oppveksten.

Han har derfor sagt opp begge jobbene han hadde, og flyttet inn hos henne.

På Instagram har Anderson opprettet en egen konto hvor han forteller hvorfor mormoren betyr så mye for han, og hvorfor han velger å pleie henne på hennes siste dager.

Ifølge 29-åringen lever de utelukkende på pensjonen til mormoren, noe som akkurat dekker husleie, mat og nødvendige medisiner som hun trenger.

Anderson selv står for husarbeidet, matlaging og stell av mormoren.

Tenk om alle hadde brydd seg like mye om sine eldre familiemedlemmer som Anderson gjør! Del gjerne historien for å hylle hans eksempel!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Legen oppdaget noe på ultralyden som gjorde at han ba foreldrene om å finne frem kameraet

96-åringen måtte flykte fra Ukraina: – Jeg overlevde Hitler, overlevde Stalin og jeg vil overleve den f******a Putin også!