søndag, september 20, 2020

Han stopper bilen og redder en døende kattunge fra kulden

Mest lest nå

En iskald januardag var en russisk mann ved navn Slava på kjøretur da han fikk øye på en liten bylt langs veikanten.

» Jeg trodde det var et dyr og tenkte at det måtte da fryse fælt i dette været», forteller Slava til Lowe Meow. Han stoppet bilden sin, og den frosne ballen med pels viste seg å være en liten kattunge.

Foto: Instagram/ lovemeow


Mannen så seg nødt til å gå ut av bilen for å undersøke nærmere. Den lille kattungen hadde det ikke noe godt. Den var døende og hadde pelsen full av snø og is. «Jeg pakket den godt inn i et håndkle og brakte henne tilbake til bilen min, jeg skrudde så opp varmen på fullt for å få varme i den lille og for å klare å fjerne frosten som hang fast i pelsen hennes». forklarer han videre.

Slava tok henne med seg hjem og fikk varmen i henne. Deretter tok han henne med til en veterinær. Dessverre var halen hennes blitt så ødelagt av kulden, at halve halen måtte amputeres.

«Hun skjønte at vi prøvde å hjelpe henne, hun klaget ikke og var vedig søt hele tiden, sier Slava.

Denne historien endte godt. Katten som har fått navnet Nika er nå en lykkelig katt som bor sammen med Slava, en eier som elsker henne.

Så fantastisk at disse to fant hverandre på akkurat denne iskalde vinterdagen. Husk: dyr fryser også i vinterkulden. Pels er ikke alltid nok!

Her kan du se en liten video av Slava og den nydelige kattungen.

LES OGSÅ: Dyrebeskyttelsen fortviler: – Katter og kaniner kommer til å fryse i hjel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter