Hjem Evergreens Han var død i 20 minutter – 40 år etter forteller han om det utrolige han så

Han var død i 20 minutter – 40 år etter forteller han om det utrolige han så

Scott Drummond ble erklært død. Han var død i 20 minutter. I et intervju på YouTube deler han den fantastiske opplevelsen av hva han følte og så. 

De 20 minuttene Drummond var død er et veldig personlig øyeblikk i livet hans, et øyeblikk som drastisk endret resten av livet hans for alltid. 

Det var pandemien som fikk Drummond til å bestemme seg for å dele denne historien. Han håper det vil hjelpe alle som lider og lurer på hva som vil skje med dem og deres nærmeste.

– I de 20 minuttene fikk jeg se ting som de færreste får se, sier han. 

I likhet med mange andre som forteller om nær døden- opplevelser sier Drummond at man ikke trenger frykte døden.

– Det opplevelsen gjorde med meg da jeg var 28 år var å vekke meg opp, finne ut hvilke verdier jeg hadde og hvordan jeg har det med familien og hvordan jeg forholder meg til min himmelske far, sier Drummond. 

Idag er Scott Drummond nesten 67 år gammel. Han har hittil fortalt lite om opplevelsen til andre enn helt nære familiemedlemmer, ettersom han opplever den som svært personlig. 

Drummond skulle gjennom en rutineoperasjon etter en skiulykke da det gikk galt. Han forteller at han putselig svevet over kroppen sin og så operasjonen fra et fugleperspektiv. 

Han forteller videre at han ikke var alene. Han hadde noen der sammen med seg. 

– Selv om jeg aldri så personen ved siden av meg, så var vi side om side som om jeg kjente denne personen. Og all kommunikasjon gikk gjennom bevisstheten. Vi snakket ikke. Jeg kunne høre alt legen sa, men jeg kunne ikke høre hva personen ved min side sa, forteller Drummond. 

Scott var erklært død i 20 minutter.

Mens han svevet over operasjonssalen sammen med denne personen ble han fortalt gjennom bevisstheten sin at det var på tide å gå. Han fikk beskjed om å ikke se seg tilbake igjen. 

– Deretter sto jeg plutselig på et jorde, forteller han videre. Personen var fortsatt ved hans side, men Drummond kunne ikke se vedkommende. Han kunne derimot se noen uvanlige trær og en vakker eng med ville blomster i svært levende farger og  høyt gress. Drummond beskriver det som svært vakkert. 

Her forlater følgesvennen han.

– Og det var så fredfylt. Jeg kunne se uendelig langt til høyre og venstre, men jeg hadde ikke lov å se meg tilbake. Foran meg var det som så ut som en stor hvit sky, og plutselig så jeg en film av livet mitt i bevisstheten min. 

Han så alt fra han var født til han var 28. 

– Jeg så alt, godt og dårlig. Det var det jeg hadde gjort jeg ble dømt etter. Noe av det gjorde vondt, mens andre ting fikk meg til å føle meg bra, sier han. 

  1. livet etter døden

Drummond forteller det var flere ting i livet han ikke hadde der han burde hatt det. På denne tiden jobbet den da 28 år gamle Drummond i posten, og det eneste livet dreide seg om var å tjene nok penger. 

– Noe var bra noe var ikke bra. Men jeg visste at jeg måtte gjøre noe bedre med livet mitt. 

Han beskriver en fredfylt opplevelse, og sier han visste han var død. Han gikk frem mot skyen foran han. En stek hånd rakte ut mot han fra skyen, og sa 

– Det er ennå ikke din tid. Du har mer du må gjøre. 

Var erklært død

Drummond kom tilbake til kroppen sin, og fant en lapp på brystkassa som tilsa at han hadde vært død i 20 minutter. 

– Det forandret livet mitt, hvordan jeg tenker på ting, hvordan jeg tenker på min kone når vi er sammen og at vi er en, forteller han. 

Drummond sier også at han ikke er perfekt, og at han fortsatt har mye å lære i livet. Men hendelsen han gikk gjennom for snart 40 år siden har endret livet hans. 

Han er overbevist om at det er en høyere makt, og han er heller ikke redd for å dø. 

– Jeg vet hvor fredelig det kommer til å bli

Hele fortellingen kan du se her (på engelsk): 

LES OGSÅ: 8-åring ble gjenopplivet etter trafikkulykke – forteller usannsynlige detaljer om himmelen til sin mor

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com