Hjem Historier fra livet Han var død i 90 minutter: Kom tilbake med en spesiell beskjed

Han var død i 90 minutter: Kom tilbake med en spesiell beskjed

En mann ved navn Don Piper beskriver sin nær-døden-opplevelse som «spektakulær». Han forteller at han opplevde dufter han aldri hadde kjent før og hørte musikk som var så vakker at den var ubeskrivelig.

Pastoren Don Piper hevder at opplevelsen var alt annet enn en drøm.

I 1989 var Piper involvert i en alvorlig bilulykke på en bro i Texas. En stor lastebil krasjet inn i bilen hans og påførte ham livstruende skader. Rattet ble trykket inn i brystet hans, og taket på bilen kollapset over hodet hans.

– Det er ingen måte du kunne overlevd denne ulykken, sier Piper som har skrevet boken «90 minutes in heaven» som blant annet selges hos ARK.

Ble erklært død

Piper ble erklært død på stedet og var uten puls i 90 minutter. I løpet av denne tiden sier han at han kommuniserte med avdøde personer, inkludert sin bestefar som sto ved en praktfull port og ønsket ham velkommen.

– Det var lys som reflekterte fra portene, og de virket som de pulserte med liv. Det er fordi det i himmelen ikke er kunstig lys; Gud lyser opp med sin herlighet, forklarer Piper i boken sin.

Mens Pipers kropp lå livløs i bilen, stoppet et par ved ulykkesstedet. De ble informert om at Piper var død, men mannen, Dick Onarecker, følte en sterk trang til å be for ham. Under bønnene begynte Piper plutselig å puste igjen.

34 operasjoner

Piper overlevde, men veien tilbake til et normalt liv var lang og krevde hele 34 operasjoner. Han måtte lære å gå igjen.

Don Piper på sykehuset. Foto: Privat

– Jeg visste at jeg ikke kom til å bli den samme fysisk på grunn av de alvorlige skadene, men jeg visste også hva jeg hadde sett, skriver han.

En beskjed til verden

Piper er overbevist om at han ble sendt tilbake til livet for å dele en viktig beskjed:

– Himmelen er et virkelig sted.

Han har skrevet boken «90 Minutes in Heaven», som har solgt over 4 millioner eksemplarer. Gjennom boken og foredrag deler han sine opplevelser og ser frem til den dagen han igjen står foran himmelens porter.

Piper avslutter med å si:

– Det er ikke det at jeg ikke liker å være her, jeg er faktisk veldig glad for å være her, men dette virker ikke virkelig for meg nå, fordi jeg vet hvor midlertidig og flyktig det er. Jeg kan ikke vente med å dra tilbake dit.

Nedenfor kan du se da Piper besøkte CBN for å fortelle mer om opplevelsen sin.

  1. mary

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com