Hjem Historier fra livet Han ville hedre sin avdøde kone – 19 år etter blir folk rørt til tårer når de ser resultatet

Han ville hedre sin avdøde kone – 19 år etter blir folk rørt til tårer når de ser resultatet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Selv om våre kjære forlater oss, kan kjærligheten fortsette og blomstre i våre gjerninger og minner.

Janet og Winston Howes delte tre lykkelige tiår sammen, til de var i 50-årene og Janet uventet gikk bort etter et hjerteinfarkt. For Winston ble sorgen knusende, og han ga seg i kast med et utrolig prosjekt for å hedre kjærligheten til sin avdøde kone. 

Ifølge Business Insider er det nå snart 20 år siden Winston ble enkemann, og en video som viser det vakre resultatet av Winstons prosjekt har tatt av på internett. 

For å hedre Janets minne, og gi deres felles sønn et sted han kunne finne trøst, begynte bonden fra South Gloucestershire i England å plante eiketrær. Mange trær. 6 000 trær alt i alt. Han laget en vakker skog. 

Midt i skogen har Winston latt et felt stå helt åpent. Det er hjerteformet, og spissen av hjertet peker mot stedet der Janet ble født. 

Den vakre enga som skjulte seg midt i skogen var lenge en familiehemmelighet. Men en sambygding som var ute og fløy i varmluftsballong oppdaget Winstons vakre prosjekt da han fløy over skogen. 

– Da vi hadde fullført plantingen, satte vi en benk i hjertet, med utsikt over en ås like i nærheten av barndomshjemmet hennes. Noen ganger går jeg ned dit, bare for å sitte og tenke på ting. Det er en nydelig og varig hyllest til henne som vil være her i åresvis, sa Winston ifølge Business Insider til  the Telegraph da hjertet i skogen ble kjent. 

Nettstedet Senest.dk, som også har omtalt saken forteller at Winston hver vår planter påskeliljer midt i hjertet. Det er en hyllest til Janets ånd. 

Winstons hjerteformede skog er også filmet og delt på Youtube. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com