Hjem Forhold Han vurderer å dumpe kjæresten. Grunnen gjør folk skikkelig forbanna

Han vurderer å dumpe kjæresten. Grunnen gjør folk skikkelig forbanna

Les innlegget som skaper stor debatt.

Det som angivelig er en ung mann postet nylig et anonymt innlegg på forumet Kvinneguiden. Innlegget har siden skapt stor debatt. 

Mannen, som ikke på noen måten kan verifisere sannhetsgraden i det han skriver, hevder nemlig at han vurderer å forlate kjæresten bare drøye fire måneder etter de to har fått barn sammen. 

Hovedårsak? Vaginaen hennes har blitt for vid som en følge av fødselen. 

Han skriver: 

Føler at sexen som vi hadde før, ikke kan sammenliknes med før hun ble gravid å fikk barn. Hun var ganske vid i utgangspungtet, men det gikk fint siden jeg har godt over snittet stor penis. Hun sier selv at hun merker det er blitt vel romslig der nede. Er kjipt at det skal føles sånn, men er kjipt å ha sex når man ikke kjenner at man har sex. Har vært med nesten 50 damer, og har aldri opplevd noe lignende. I tillegg har jo kroppen endret seg drastisk og hun har latt seg forfalle. Tror dere det er håp at det kan bli bedre eller er det best å bare innse at det ikke vil bli bedre? Er synd fordi vi har det så bra på alle andre måter, men for meg er sexen limet i forholdet våres. Skjønner at noen syns dette er overfladisk, men kan jo ikke noe for hva man føler? 

Kort tid etter utdyper han: 

Må også legge til at jeg har hatt sex med flere mødre før, og det har ikke vært noe problem før, men man har sikkert forskjellig utgangspungt der nede. Og noen blir jo som før også, så dette er en kjip situasjon. Hun sier at hun kjenner min godt, men for min del føler jeg det er null friksjon, så er frustrerende. Slikking og fisting er ikke et fullverdig sexliv for min del.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. En skriver: 

Det er gått kun 4,5 mnd TS. Hun har presset en baby gjennom vaginaen sin. Herre min hatt.

 En annen skriver: 

Wow… denne dama føder deres felles barn (ja, din sæd befruktet hennes egg), og du klager på underlivet hennes? Voks opp! Det er ikke alle som er Fotballfrue som kan posere i undertøy med smellvakker kropp 4 dager etter fødsel, ei er det heller ikke alle som blir like trange etter fødsel. Nyt heller barnet ditt på nesten 5 måneder 

Sexen kommer nok naturlig tilbake. Gi henne i det minste litt tid… 

Og noen sier det rett ut: 

Men hva forventer du egentlig etter at hun har presset en baby med et hode på 50 cm i omkrets ut av musa da – at alt skulle bli som før rett etterpå? Dersom sex er så viktig for deg burde du tenkt på at dette kunne bli en konsekvens før du smelte henne på tjukka.

Men mannen får også støtte fra flere. En skriver blant annet: 

Aldri skjønt det der, hvorfor kvinner lar seg forfalle etter fødsel? Det er som om de føler seg trygge på at nå trenger de ikke jobbe for å vise at de er verdt han lenger. 

Hva mener du? 

Les hele forumtråden her.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com