in

Handleturen til småbarnsmoren Tina ble et mareritt – Kunde kalte sønnen hennes for mongo

Da Tina Bojesen (28) var på handletur sammen med sine fire barn ble hun sjokkert over en annen kundes oppførsel.

Tinas eldste sønn har Tourette Syndrom. Det medfører en del ukontrollerte ticks, spesielt i form av ukontrollert risting på hodet.

Da Tina gikk sammen med barna sine på et kjøpesenter i Danmark hadde sønnen noen ticks. Det tok ikke lang tid før Tina observerte noen barn som pekte og lo av sønnen hennes.


Til dansk TV2 forklarte Tina hva som hendte denne dagen:

– Da vi sto i en butikk kunne jeg se at to gutter pekte og lo av oss. Det var sønnen min de hadde øynene på, jeg hørte de si at han lignet på en mongo. Jeg henvendte meg til guttene og forklarte at sønnen min ikke kan noe for ticsene sine, og at det ikke er pent gjort å si slikt om andre.

Moren til guttene som pekte begynte å blande seg inn i samtalen. I følge Tina sa hun:

– Du skal absolutt ikke snakke til barna mine. Hvis du ikke tåler belastningen, bør du holde mongobarna dine hjemme.

Tina forteller videre til dansk TV2 at hun ble helt satt ut. Hun kjente tårene begynne å trille og forlot butikken i all hast.

Videre fortalte den knuste småbarnsmoren at hendelsen gjorde et sterkt inntrykk på sønnen hennes.

– Han forstår ikke hvordan en voksen dame kan si noe slikt. Han har aldri opplevd noe lignende før. Jeg er sint og synes synd på henne. Hun har tydeligvis ikke plass til mennesker som er annerledes. Jeg håper aldri at hun opplever å få et barn med handikap, det ville hun nok ikke taklet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ingen ville gå i bursdagen til Odin. Da fikk moren fikk en god idé…Det reddet definitivt dagen!

En halv sitron ved siden av sengen din kan gjøre underverker for deg!