lørdag, januar 16, 2021

Håndverkere fikk shortsforbud – da kom de på en kreativ løsning

Mest lest nå

Som så mange av oss har kjent på den siste tiden; varmen kan nesten være til plage når man er på jobb. Slik var det også for en gjeng håndverkere fra Chertsey i England.

Problemet til arbeiderne var bare det at på grunn av firmaets HMS-regler fikk de ikke lov til å gå i shorts på arbeidsplassen.


26 grader og sol endret ikke på det. Derfor kom de på en meget så kreativ løsning.

The Sun skriver om arbeiderne som irriterte seg grønn over at det var spesifisert i HMS-reglementet at ingen får arbeide i shorts. Vel, da måtte de bare finne på en måte som unngikk reglementet da, og som fremdeles var mer behagelig enn de varme arbeidsbuksene.

Foto: Facebook

Jobber i kjoler

Og selv om reglene til firmaet spesifiserer at ikke shorts skal brukes på arbeidsplassen, sier de ingenting om kjoler eller skjørt…

– Shorts hadde vært perfekt å jobbe i når det er så varmt. Jeg var nesten på nippet til å finne meg en ny jobb, sier Simon Miles til The Sun.

Og mennene, ja de visste å benytte seg av muligheten. En dag møtte alle opp på jobb med ny «uniform». Nemlig kjoler og skjørt.

-Vi argumenterte med at det også er kvinner som jobber på samme arbeidsplass som jobber i skjørt, så de kunne ikke stoppe oss fra å gjøre det samme, sier Miles.

Samtidig poengterer han at det er større sjanse for at en kjole sitter seg i fast i maskiner og verktøy, og slik sett er mer usikkert enn shorts. Men han håper at «protesten» kan få firmaet til å tenke i andre baner.

Foto: Facebook

Noen ganger må man bare være litt kreativ for å få frem et poeng!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter