onsdag, september 23, 2020

Hanne Krogh forteller om den dramatiske kvelden: – Holdt på å dø

Mest lest nå

11 bilder som viser hvor vakker Norge er

Hovedgrunnen til at turismer drar til Norge er vår vakre natur. Våre grønne bygder og sjarmerende byer. Men hvor ofte tenker...

Det var en desemberkveld for to år siden at Hanne Krogh (63) ble akutt syk. Så syk at hun kunne ha dødd. Nå forteller den folkekjære artisten for første gang om hendelsen.

Hanne var hjemme i Haugesund den kvelden. Plutselig begynte hun å blø fra halsen.

«Det var streptokokker og pneumokokker. Da ble jeg veldig akutt syk. Det begynte å foss-blø fra halsen. Jeg hadde veldig flaks, legene sier at jeg ikke kunne kjørt over Haukelid den natten. Da hadde jeg ikke sittet her og snakket med deg nå», forteller Hanne til Dorte Skappel i God kveld Norge.


Stemmen ble aldri den samme

Heldigvis gikk det bra. Men stemmen ble aldri den samme igjen.

«Det låter litt annerledes, men jeg syns det er litt kulere nå. For jeg synes endelig jeg høres voksen ut, og ikke som jeg er 14 og et halvt år, som jeg har gjort tidligere», sier Hanne.

Dorte Skappel sier at hun syns det høres ut som at Hanne tar veldig lett på det, tatt i betraktning at hun nesten holdt på å dø.

«Ja, men jeg døde jo ikke. Jeg lever jo. Jeg gjør jo i aller høyeste grad det. I full fart fremover som alltid», svarer Hanne.

Liker ikke julen

I det samme intervjuet, kommer Hanne med en stor avsløring: Hun liker egentlig ikke julen.

«Jeg har aldri vært noe særlig glad i jula jeg», sier Hanne, og legger til:

«Derfor er jeg så glad for å kunne reise på turné.»

LES OGSÅ: Michael Bublés sønn er endelig frisk etter kreftsykdom

Hanne Krogh har reist rundt med julekonserter i over 30 år. I dag har hun litt dårlig samvittighet for at hun var så lite hjemme i desember da datteren Amalie var liten.

«Hun var alltid veldig lei seg i november, og jeg skjønte ikke hvorfor. Det var jo veldig fine folk som var sammen med dem. Men det er helt riktig. Jeg har nok stjålet moren deres fra dem i perioder», sier hun.

Fikk ikke bakt pepperkakehus sammen

På spørsmål om hun angrer, svarer Hanne at hun ikke kan gjøre noe med det i dag.

«Jeg har et veldig godt forhold til barna mine, men jeg savner dem som små av og til. Jeg skulle ha bakt pepperkakehus med dem som små. Det fikk jeg aldri gjort. Men kanskje jeg har gitt dem noe annet», sier hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter