Hjem Kjendisnytt Hanne Krogh har blitt bestemor. Se hennes herlige hyllest til barnebarnet

Hanne Krogh har blitt bestemor. Se hennes herlige hyllest til barnebarnet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Midt i korona-krisen, har Hanne Krogh blitt bestemor igjen. Hanne beskriver barnebarnet som en «solgave» i denne utfordrende tiden.

Hanne Krogh er tydelig veldig stolt av barnebarnet. Nå har hun delt et bilde på Instagram der hun holder den lille jenta.

«Vår solgave i denne utfordrende tiden», skriver hun til bildet.

https://www.instagram.com/p/B_aCPrhJqbC/?utm_source=ig_web_copy_link

Andre barnebarnet

Hanne Krogh har to barn – datteren Amalie Krogh Sundbø og sønnen Sverre Krogh Sundbø. Det er sønnen Sverre som har blitt pappa igjen. Han er gift med Cecilie Krogh Sundbø. Paret har ett barn fra før, en datter som fyller 4 år til sommeren.

Hannes svigerdatter, Cecilie, har også lagt ut et innlegg på Instagram. Da var den nyfødte datteren bare ti minutter gammel.

Utradisjonell barneoppdragelse

Hanne har tidligere fortalt at barna hennes har fått en noe utradisjonell oppdragelse.  

– Barna mine mener nok at jeg er utradisjonell. De har fått kjærlighet, masse kjærlighet, frihet og respekt. Egne tanker applauderes, og ingen spørsmål skal være ubesvart. De kan ringe til meg når som helst, gjerne klokken 03.00 om natten, enten de er glade eller lei seg, sa Hanne til VG i 2013.

Hun fortalte også at hun ikke opererte med strenge leggetider.

– Leggetid er fleksibel om de tåler å være trøtte dagen etter. Faste rammer, få regler, sa hun videre.

Ekteskapet er et minefelt

Hanne har vært gift med ektemannen, og barnas far, Trygve Sundbø i mange år. I det samme VG-intervjuet, fortalte hun at ekteskapet var et minefelt der det eksploderte i blant, men at de unngikk gamle krater.

– Vi lever et uforskammet interessant og morsomt liv sammen. Forskjellige talenter gir også næring til variasjon i samlivet. Mulig at det er ekstra krevende å være gift med en i rampelyset, men blir det for intenst flykter han gjerne til en eller annen golfbane, sa hun.

Vi gratulerer så mye! Trykk på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com