søndag, april 18, 2021

Hanne Krogh: – Midt i alt lyset og gleden, var det også et stort mørke

Mest lest nå

Etter at Bobbysocks vant Melodi Grand Prix fulgte tre år med verdensturne, plateinnspillinger og enorm oppmerksomhet.

Over 350.000 nordmenn opplevde Swinging Tour i 1985. På denne tiden var nordmenn vant til ganske trasige plasseringer i Melodi Grand Prix, så da Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen i Bobbysocks gikk av gårde og vant hele konkurransen med «La det Swinge» eksploderte duoens heltestatus.

– Midt i alt lyset og gleden, var det også et stort mørke, sier artist Hanne Krogh (65) ifølge VG om Bobbysocks-perioden.

Avisen skriver at hun i TV2-programmet «Hver gang vi møtes» ser tilbake på mange flotte opplevelser og er stolt av tiden med Bobbysocks, men sier det også var en sammensatt tid. Krogh forteller at det ikke bare var store smil, paljetter og høy champagneføring.

– Det er noe som heter post-depresjon. Når du når et mål, er det ganske vanlig å gå inn i en mørk periode etter det. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har sett det hos andre også. Jeg tror det kan være en kombinasjon av det, og at jeg var veldig sliten. Det gikk så fort rundt, at jeg ikke rakk å tenke. Jeg hadde ikke noe management og jeg måtte ta alle avgjørelsene selv, forteller Krogh ifølge VG.

Deprimert

Hanne Krogh røper at hun midt i all suksessen var ganske deprimert. Ole Edvard Antonsen, som sammen med broren alternerte på å spille i bandet til Bobbysocks, bemerket at hun så ulykkelig ut.

– Han sa: «Hanne, hvorfor ser du så ensom ut? Hva er det som er så galt?». Bare det å bli sett, det var veldig viktig i seg selv, forteller Krogh.

Hun understreker at det var moro å «virvle» jorden rundt. Samtidig hadde hun en ektefelle og en luten sønn hjemme i Norge, og kjente ofte på savnet etter rolige samtaler med familien.

Etter at Hanne åpent valgte å snakke om den mørke tiden, publiserte hun lørdag et innlegg på Instagram. I innlegget forsikrer hun alle om at hun har det bra nå.

«Med alle alvors-overskriftene i dag, må jeg bare få fortelle at jeg har det fint 🌟
Lengter etter at verden skal åpnes — så vi alle kan få lov til å le og danse og klemme hverandre og, ikke minst, gå på jobben igjen.
Da kan jeg endelig virkeliggjøre alle planene jeg har hatt tid til å tenke ut dette året!», skriver Hanne.

Relatert:
Hanne Krogh og Jan Thomas: Vennskap ved første blikk – slik møttes de
Hanne Kroghs versjon av den rørende låta fikk Maria Mena til å gråte
Hanne Krogh har blitt bestemor. Se hennes herlige hyllest til barnebarnet
Hanne Krogh forteller om den dramatiske kvelden: – Holdt på å dø

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter