Hjem Kjendisnytt Hanne Kroghs versjon av den rørende låta fikk Maria Mena til å gråte

Hanne Kroghs versjon av den rørende låta fikk Maria Mena til å gråte

Endelig er «Hver gang vi møtes» på skjermen igjen, og for en følelsesladet premiere det ble av den nye sesongen.

I årets første episode av det populære programmet var det Maria Mena som skulle hylles. Det ble mange fine og rørende låter til ære for Mena, men den som gjorde sterkest inntrykk på de fleste og hovedpersonen selv var nok da Hanne Krogh sang «All This Time».

Krogh hadde oversatt den populære låta til norsk og fremførte en nydelig versjon av den.

– Det Hanne gjorde nå gjennom min sang, var helt utrolig, sier Maria om tolkningen, ifølge TV 2.

Maria Mena har blitt spurt en rekke ganger tidligere om å delta på programmet, men har ikke takket ja før nå. Og for noen dager siden la hun ikke skjul på at det var litt nerver før det hele skulle starte.

På Instagram skrev hun:

«Jaja… nå er det ikke lenge igjen .. er dere klare!? Premiere på «hver gang vi prekæst» lørdag 16 januar. Gud hjelpe oss alle jeg er nervøs!😬«

I selve programmet fortalte Maria Mena om sterke historier fra oppveksten, barndommen og fra tiden da hun prøvde seg som artist i USA.

– Jeg er et menneske som har null problem med å dele min historie fordi jeg har bearbeidet alt så bra. Jeg kan dele mine mørkeste hemmeligheter. Det påvirker nok andre fordi man trykker på noen knapper og folk kan kjenne seg igjen i min historie. I tillegg til at vi alle jobber med musikk og gjennom min musikk har jeg delt mitt aller innerste, sier Maria Mena til Dagbladet.

Du kan selv høre hvordan det hørtes ut da Hanne Krog sang sin versjon av «Alt du har» i klippet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=ClE_M0UoCVs
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com