in ,

Hans-Erik Dyvik Husby er død

Hans-Erik Dyvik Husby

Hans-Erik Dyvik Husby ble bare 49 år gammel.

Den triste nyheten ble kunngjort på Instagramprofilen hans fredag kveld.

– Det er med tungt hjerte at må fortelle at Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent i verden som «Hank von Hell», dessverre gikk bort 19. november 2021. Vi ber om at familie og nære venner respekteres i denne tragedien, står det.

Mange sørger nå over bortgangen av Hans-Erik på sosiale medier. En av dem som kjente han godt var Per Heimly. Fredag kveld la han ut et bilde på Facebook med tre hjerter og et bilde av Dyvik Husby.

❤️❤️❤️

Posted by Per Heimly on Friday, November 19, 2021

Også artisten Carina Dahl utrykker sin sorg på Facebook.

«Dette er bare så trist 💔 Pappa vekket meg hjemme i Trh i dag med nyheter som har gjort dagen her tung.. Onkel Hank, minnene levere videre! Fra du holdt sikkert 4 taler (😂) i bursdagen min fordi du alltid hadde så mye på hjertet, til du skremte bort innpåslitne gutter fra meg & lillesøster med at det var «du som var onkel hank»! Til herlige middager sammen med felles mat-glede & ikke minst da vi konkurrere i MasterChef og MGP! Jeg enter scenen ikveld med deg i mitt hjerte 💔 Til vi ses igjen 💔, skriver hun.»

Dette er bare så trist 💔 Pappa vekket meg hjemme i Trh i dag med nyheter som har gjort dagen her tung.. Onkel Hank,…

Posted by Carina Dahl on Friday, November 19, 2021

Søndag 7.november sang Husby Dyvik Hjertefred for å sette fokus på menns psykiske helse og selvmord.

Før konserten skrev Hjertefred på Instagram:

«I år har vi et ekstra fokus på gutta som sliter og etterlatte etter selvmord. Det er derfor ekstra godt for oss å ha med Hans-Erik på stjernelaget. Han synger til oss om mørket og om å være en bror. Ari Behn var en nær venn av Hans-Erik, og «Jeg ser mørket» er dedikert til Ari. Gutter bearbeider og sørger på en annen måte enn kvinner, og Hans-Erik har sort belte i sorg. Han mistet sin mor i ung alder, han vokste opp med en deprimert far, var tungt heroinavhengig i sine år i Turboneger, han har vært klinisk død i 15 minutter og har gått personlig konkurs. Han har også mistet mange nære venner til rus og selvmord. Hans-Erik kjenner mørket godt. Likevel har han et stort hjerte og et engasjement for å hjelpe andre menn som sliter. Han har engasjert seg i å bygge et system for human gjeldshåndtering og har også et tett samarbeid med Blålys og Forsvarets veteraner. Hans-Eriks tydelige råd er; vær en bror. Gutter og menn trenger brorskap og fellesskap, hvor menn kan være menn, og hvor de som faller utenfor kan få hjelp. Så, bare vær en bror!»

Husby etterlater seg datteren Else Victoria.

Hvil i fred Hans-Erik Dyvik Husby.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ruskevær i Sør-Norge: 18.000 uten strøm, stengte veier, nødnett og telefonnett nede

hund og kattunger

Hunden finner 7 forlatte kattunger i en lukket pappeske – nå har de fått verdens beste reservemor