Hjem Kjendisnytt Håper den kryptiske beskjeden vil sikre Thor Haavik seier i Farmen

Håper den kryptiske beskjeden vil sikre Thor Haavik seier i Farmen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nils Kvalvik (39) rakk å gi Thor Haavik (26) en beskjed før han dro i uke fire av årets «Farmen». Han håper den populære presten vil huske meldingen hans, slik at det hjelper han til å vinne. 

– Jeg sa noen ting til Thor før jeg gikk, den dagen jeg trakk meg. Det skal han bære med seg i finalen, når han går til topps, sier Kvalvik ifølge TV2 til God kveld Norge.

Finmarkingen trakk seg kort etter jukseskandalen. Da TV2 kontaktet han like etter visste han ikke hvem som vant Farmen, men håpet på at det skulle bli den unge presten.

Les også: Slik går det med Balto, årets Farmen-hund

Til God Kveld Norge forteller finnmarkingen at han ga vennen en beskjed før han dro fra gården. 

Les også: «Farmen» 2020- Nils får ikke lov til å komme på finalen

– Jeg ba ham tenke på meg. Jeg kjenner når Thor er i kamp, og skal sende ham gode signaler, sier Kvalvik. 

Han sier videre at han er overbevist om at Haavik fortsatt husker beskjeden han ga ham, og håper signalene vil gjøre at 26-åringen vinner.

Les også: Farmen-Thor har fått ny jobb

Kvalvik tror Haavik vil være åpen for å tro på slike signaler. Han forteller at han en morgen kort før han trakk seg satt ved frokostbordet og sa til de øvrige deltakerne at han ville motta et dødsbudskap den dagen. Like etter fløy en sort fugl inn i vinduet. Deretter gikk det ikke mange minutter før en i produksjonen sa at onkelen til Kvalvik hadde gått bort.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com