Hjem Overnaturlig Har du bokstaven «M» i håndflaten? Les hvorfor du i så fall er spesiell

Har du bokstaven «M» i håndflaten? Les hvorfor du i så fall er spesiell

Å lese håndflater, kjent som håndlesing eller kiromanti, er en praksis som har blitt utført i over 5000 år i kulturer som India og Kina. Selv om det ikke anses som en vitenskapelig praksis, har denne kunsten fortsatt stor tiltrekningskraft for mange som tror på betydningen av linjene på våre hender.

For eksempel sies det at personer med bokstaven «M» i håndflaten er spesielt talentfulle, med stor intuisjon og en naturlig forretningssans. Disse menneskene er ofte gode i å tjene penger fordi de er villige til å investere tid og energi i sine prosjekter.

Funnene er omtalt i boken «Karmic Palmistry: Explore Past Lives, Soul Mates & Karma» av forfatteren Jon Saint-Germain.

Forfatteren beskriver hvordan bokstaven M på en persons håndflaten er ganske sjelden. De som har denne markeringen, sies å være spesielle.

Markeringen anses å være en velsignelse av god lykke, og et tegn på at de med markeringen vil trives i karrierene de velger, fordi de har sterk selvdisiplin og motivasjon.

Personer en M i håndflaten ses på som begavede individer med ekstraordinær intuisjon. Men, de er ikke bare talentfulle når det gjelder karriere. Personer med bokstaven M på håndflaten anses også for å være gode til å bedømme karakter. De er mestere i å se gjennom løgner og bedrag; nesten alltid i stand til å avgjøre om noen lyver eller bedrar.

Venstre eller høyrehendt?

Men det avhenger visst også om du er høyre- eller venstrehendt.

Det antas at for høyrehendte viser linjene på venstre hånd karaktertrekk, personlighet og skjebne du er født med.

For venstrehendte gjelder det motsatte.

Har du en «M» i håndflaten?

Så det er uflaks hvis din ‘M’ er på hånden du skriver med.

Og naturligvis er dette funnet bare spesielt for de som tror på håndlesing og spiritualitet.

Det hevdes også at de som har bokstaven «M», har en høy grad av ærlighet i alle relasjoner, og det er vanskelig å lyve for dem på grunn av deres skarpe intuisjon. Interessant nok antas kvinner med denne bokstaven å være mer intuitive enn menn.

  1. prikking i hendene
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com