Hjem Kjendisnytt Har du hørt «Farmen»-vinneren synge «Fordi Jeg Elsker Deg» av Ingebjørn Bratland?

Har du hørt «Farmen»-vinneren synge «Fordi Jeg Elsker Deg» av Ingebjørn Bratland?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sondre Mulongo Nystrøm, bedre kjent som Sondrey, er et navn som de fleste har hørt etter at han vant «Farmen kjendis» 2024. Sondre ble født i en fjellandsby i Kenya den 21. juni 1994, og oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen.

Livet tok en dramatisk vending rett etter fødselen da han og hans tvillingsøster ble foreldreløse. Deres mor gikk bort under barsel, og de ble adoptert av det norske misjonærparet Margrethe Bagstad og Svein Nystrøm. Paret drev et senter for gatebarn i Kenya, og det var her Sondre og søsteren fant et nytt hjem. Seks år senere flyttet familien til Øyer, hvor et nytt kapittel begynte.

Men visste du at han for åtte år siden deltok i talentkonkurransen «The Stream»?

Musikken har alltid vært en sentral del av Nystrøm’s liv. Inspirert av legender som Michael Jackson og Daft Punk, samt sjangre som R&B, hiphop, og fascinasjonen for japansk kultur og anime, har Sondrey formet sin egen musikalske identitet. Hans talent fanget oppmerksomheten til mange da han i 2016 deltok i TV 2s talentshow, «The Stream», og sikret seg en platekontrakt blant ni andre håpefulle artister.

En av låtene han fremførte i de «The Stream» var «Fordi jeg elsker deg» av Ingebjørg Bratland. Det er bare å nyte versjonen hans i videoen nedenfor, og del den gjerne videre om du likte den!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com