torsdag, april 9, 2020

Har du hørt låta Angelina Jordan sang utenfor Prøysenhuset?

Mest lest nå

Musikklegenden John Prine er død av korona

John Prine ble sendt til sykehuset med symptomer på korona i mars. Etter 13 dager på intensiven, døde han, 73 år gammel. Den amerikanske artisten...

Leonardo Dicaprio åpner lommeboken – donerer 125 millioner norske kroner til arbeidet mot coronakrisen

Verden stenger dørene og sammen kjemper vi mot coronaviruset. Denne kampen byr på store økonomiske utfordringer for mennesker over hele verden. Hollywood-stjernen Leonardo Dicaprio er...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Norske Angelina Jordan (13) har gjort stor suksess etter at hun vant «Norske Talenter», og nå nylig gikk videre i «America’s Got Talent».

Angelina var bare 8 år da hun vant «Norske Talenter». Siden da har det vært relativt stille fra den unge damen. Men hun hele tiden vært aktiv på sosiale medier, og stadig lagt ut musikken sin på YouTube.

Før jul, ble det kjent at Angelina var plukket ut til å delta i talentshowet «America’s Got Talent». Programmet hun deltar i er en egen mesterversjon, kalt «The Champions». Der deltar kun vinnere fra ulike land over hele verden.

Fikk gullknappen

Tidligere i år gikk premiereprogrammet på lufta på NBC. Angelina sang en nydelig versjon av klassikeren «Bohemian Rhapsody» av Queens. Og for det fikk hun gullknappen av dommer Heidi Klum.

«Alt gikk så sakte, men da det begynte å regne gull, skjønte jeg at noe hadde skjedd. Alle ropte navnet mitt. Det var som i en drøm. Jeg forstår det fortsatt ikke», sa Angelina til VG etter programmet.

«Det er en stor ære å få representere Norge på en av de aller største scenene», sa hun videre.

Egen YouTube-kanal

Angelina har en egen YouTube-kanal der hun synger forskjellige coverlåter. Kanalen har hun kalt «Angelina Jordan CoverChannel», og hun har over 115.000 abonnenter.

Et av de mest populære klippene, er Angelina som synger «When We Were Young» i en opptredenen sommeren 2019 utenfor Prøysenhuset. Klippet er i skrivende stund sett over 200.000 ganger.

«Når jeg ser navnet Angelina Jordan, trykker jeg på ‘like’ selv før jeg har hørt låta…Etter det lener jeg meg tilbake, lukker øynene og lar stemmen hennes roe sjela», skriver en.

«Hun er muligens den beste sangeren som noensinne har levd», skriver en annen.

Her kan du se Angelinas fremføring. Del den gjerne videre om du likte den!

LES OGSÅHør Angelina Jordan synge Frank Sinatras «My way»

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter