Hjem Hjernetrim Har du øyne som en hauk? Finn mannen som gjemmer seg i bildet på 6 sekunder

Har du øyne som en hauk? Finn mannen som gjemmer seg i bildet på 6 sekunder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Er du klar for en utfordring som virkelig setter synet ditt på prøve? En mann har gjemt seg på bildet nedenfor. Dersom du klarer å spotte ham innen seks sekunder, kan du skryte av å ha eksepsjonelt skarpe øyne.

Hjernetrim og bildegåter er utmerkede verktøy for å løfte humøret og gi hjernen en velfortjent pause. Å løse slike utfordringer jevnlig er vitenskapelig bevist å fremme kreative tankeprosesser og forbedre problemløsningsevner. Dessuten er det rett og slett gøy å forsøke å løse slike gåter. Så, er du klar til å ha det moro og trene hjernen samtidig?

Oppgaven vi har funnet i dag er en bildegåte. Den vil utfordre både øynene og hjernen din. Du vil finne svaret nederst i, slik at du kan sjekke om du faktisk fikk rett.

Finn mannen på 6 sekunder

La oss ta en titt på bildegåten vi har forberedt for deg i dag:

I bildet nedenfor kan du se et landskap med trær. Det er grener og det som ser ut som baksiden av en bygning. Et sted i dette bildet har en mann gjemt seg. Kun de med de skarpeste øynene vil kunne spotte ham. Oppgaven for denne bildegåten er å finne den skjulte mannen i bildet innen tidsfristen. Klarer du det? La oss finne det ut.

Tidsfristen for denne gåten er satt til 6 sekunder. Så, ta fram mobilen eller klokken din, still inn tidtakeren, og kom i gang. Lykke til, folkens. Hvert sekund teller, så sørg for at du gjør ditt beste for å oppdage den skjulte mannen innen den gitte tiden.

Løsningen kommer nedenfor. Ikke scroll videre før du har forsøkt å løse gåten selv.

Løsning på gåten

Vi ba deg om å finne mannen som var skjult i dette bildet innen tidsfristen.

Nedenfor viser vi deg «trikset» du skulle ha brukt for å finne den skjulte mannen. Eller, mer presist, hvordan du skal se på bildet for å identifisere nøyaktig hvor han befinner seg.

Her er han:

PRØV OGSÅ:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com