in

Folk fraråder henne fra å dele bilder av datteren på sosiale medier – Har du presset babyens ansikt mot en stekepanne?

Lille baby Angelica ble født med et rødt fødselsmerke i ansiktet. Det er ikke noe som har gått umerket forbi.

Hennes 27 år gamle mor, Marianna Bowering fra Adelaide, Australia har fortalt om flere av de sårende og grusomme bemerkningene hun har fått om datterens utseende, til Newshub.

Kommentarer som at datteren ikke burde ha fått leke med kokende vann, at hun aldri kommer til å få seg kjæreste og at hun er vanskjøttet, er ikke fremmede for Angelica sin mor.

Folk har frarådet henne å dele bilder av datteren på sosiale medier.

– De sier jeg ikke burde rette oppmerksomhet mot ansiktet hennes, sier 27 åringen til Newshub.

– Hvorfor skal hun ikke kunne ha en Instagramprofil uten at voksne mennesker mobber henne? Det er latterlig. De mobber bokstavelig talt en baby, hun har ikke fylt to år engang. Det er ekkelt.

Kysset av en engel

Marianna foretrekker å se på fødselsmerket som et unikt tilskudd til datterens utseende, og kaller fødselsmerket for et engelkyss, på grunn av dets fasong. Hun lar ikke folks bemerkninger stanse henne i å være stolt av datteren og fortsette å dele bilder av dem på sosiale medier.

– Jeg bryr meg ikke om hva folk sier, jeg ville aldri gjemt bort min lille jente på grunn av fødselsmerket, jeg syns hun er absolutt nydelig.

Flere har kommet med sårende og grusomme kommentarer, ansikt til ansikt og på internett. Noen forsøker seg på en form for trøst.

– Jeg tror noen benekter fødselsmerket, de sier det vil jevnes ut med tiden, sier Marianna.

En annen sårende form for trøst er når folk sier at Marianna ikke skal bekymre seg, fordi Angelica likevel er vakker.

– Det er slik et bakvendt kompliment. Marianna må også høre på andre voksnes velmenende råd om at Angleica kan dekke til fødselsmerket med sminke når hun blir eldre.

Helseutfordringer

Selv om hverken Marianna eller hennes ektemann, Corey bekymret seg for fødselsmerket til datteren, var de i begynnelsen ikke klar over at fødselsmerker av denne arten kunne indikere helseutfordringer. Forsinkelser i utviklingen og grønn stær, ettersom fødselsmerket dekker øyet, er to av tingene legene holder et ekstra øye med for vesle Angelica. Hun går til regelmessige kontroller, men så langt er alt fint.

– Da hun ble født visste jeg at hun hadde et fødselsmerke, men jeg ante ingenting om alle de andre helseutfordringene som kunne oppstå som følge av dette, sier Marianna.

Marianna bekymrer seg for hva datteren kan måtte gjennomgå i oppveksten, men hun håper at ved å sette fokus på slike menneskelige forskjeller, som nettopp et fødselsmerke utgjør, at det kan normaliseres og ufarliggjøres. Marianna håper at datteren kan vokse opp med visshet om at fødselsmerket er noe av det som gjør henne vakker og unik.

LES OGSÅ: Ambers baby levde bare i 17 minutter. Nå har foreldrene en grunn for at de deler de hjerteskjærende bildene fra fødselen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Morens straff da 9 åringen mobbet, fikk langt mer oppmerksomhet enn moren hadde tenkt seg

besteforeldre

7 ting i livet som viser hvor viktige besteforeldre er