Hjem Nyheter Har du sett denne kvinnen?

Har du sett denne kvinnen?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En kvinne er meldt savnet etter å ha blitt sist sett på toget mellom Bergen og Oslo lørdag ettermiddag. Den savnede, som ble observert på avgang 15:37, kan ha forsvunnet i området mellom Myrdal og Flå.

Datteren hennes har publisert et innlegg på Facebook, hvor hun ber om hjelp fra offentligheten til å finne moren. I innlegget skriver hun:

«Vår kjære, fine mamma er savnet! Hun ble sist observert på toget mellom Bergen og Oslo lørdag ettermiddag (8.6), på avgang 15:37 – mulig i området mellom Myrdal og Flå. Hun har mest sannsynligvis på seg sporty hverdagsklær, en lang mørkeblå/lilla allværsjakke og en turkis tursekk. Vi trenger all hjelp vi kan til å finne henne, og ønsker derfor at dette blir delt så mye som mulig, slik at de som kan ha sett henne og kan ha viktig informasjon får tatt kontakt med politiet så fort som mulig.»

SAVNET! Vår kjære, fine mamma er savnet! Hun ble sist observert på toget mellom Bergen og Oslo lørdag ettermiddag…

Posted by Mari Abrahamsen on Monday, June 10, 2024

Familien er svært bekymret for hennes sikkerhet og håper at noen som reiste med toget eller oppholdt seg i nærheten av togstasjonene langs ruten, kan ha sett henne og kan bidra med informasjon.

Kvinnen er beskrevet som iført sporty hverdagsklær, en lang mørkeblå/lilla allværsjakke og en turkis tursekk. Hvis du har informasjon som kan hjelpe i søket, vennligst ta kontakt med politiet på telefonnummer 02800.

Vi oppfordrer alle til å dele denne informasjonen, slik at vi sammen kan bidra til å finne den savnede kvinnen så raskt som mulig.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com