Hjem Fremhevet Har du sett Truls og Eyvinds versjon av «grevinnen og hovmesteren»? Se det hysteriske klippet

Har du sett Truls og Eyvinds versjon av «grevinnen og hovmesteren»? Se det hysteriske klippet

Midt i en advent fylt med høye smittetall, frykt for karantene i selve julen og artikler om vaksinering, er det godt å kunne le litt. Og det gjør Eyvind og Truls sitt beste for at vi skal gjøre. Deres versjon av «Grevinnen og hovmesteren» får nå stor oppmerksomhet på sosiale medier.

Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen danner et radarpar som stadig når nye høyder når det gjelder popularitet blant oss nordmenn. Programmet Truls à la Hellstrøm fenger tusenvis av nordmenn.

Truls Svendsen og samboer Charlotte Smith er for tiden aktuell som deltakere i «Norges nye megahit». Og i semifinalen overrasket de alle med sin fremførelse av «Når Julefreden Senker Seg». Det ble makspoeng fra dommerne og førsteplass på hitlistene.

Men Truls har også tid til andre sysler. Og sammen med Eyvind Hellstrøm har han nå laget en versjon av «Grevinnen og hovmesteren». En versjon som får enorm oppmerksomhet på sosiale medier.

Selv publiserte Truls videoen på Instagram torsdag ettermiddag. Og på under et døgn har videoen fått nesten 27.000 likerklikk.

Folk ler seg i hjel

Og kommentarene på videoen til Truls er ikke til å ta feil av. Folk elsker det!

I kommentarfeltet finner man hundrevis av kommentarer som:

«Hahahaha dere to er helt råååå.»

«Fantastisk hva dette vennskapet har gjort med Hellstrøms. Fra å være litt stiv og sirompa, er han jo nå like morsom som Truls.»

«Dere er helt rå🧑‍🎄Lo så tårene trilla😂🤣 Og den er mye bedre enn originalen»

Det er bare å takke Truls og Eyvind for e herlig dose latter. Det trenger vi i disse tider. Se det omtalte klippet nedenfor og del gjerne videre for å spre litt humor!

Juleepisoden av Truls à la Hellstrøm går på TV 2 søndag klokken 20.00. Sett av tiden!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com